IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi свали още от цените на e-Tron и e-Tron Sportback

Двата електрически кросоувъра получиха ново базово ниво на оборудване

Германският електомобил Audi e-Tron се радва на огромна популярност, като въпреки спада на продажбите на нови автомобили в света, неговото търсене се е увеличило два пъти. А един от основните пазари на модела е САЩ, като за него компания представи нова базова версия e-Tron Premium. Нейната цена е 65 900 долара, което е с 8900 по-малко от досега.


Audi e-Tron


От компанията не разкриват подробности за оборудването на електромобила, но някои опции, предлагани за e-Tron Premium, вече са известни. Вратата на багажника получава електрическо управление, а задното стъкло ще има допълнителна защита. Моделът ще се предага и с нови 20-цолови джанти.

Огледалото в салона ще може да потъмнява и ще има функция за запомняне на настройките на всеки шофьор. В стандартното оборудване на е-Tron вече са включени подгряване на седалките и волана, цифров приборен панел, както и 4-зонов климатик.

Срещу допълнителни 3500 долара клиентите получават пакет „Удобство“, който включва разширен комплекс от електронни асистенти, както и затъмнени елементи по каросерията. 


Audi e-Tron Sportback


Макар и с малко – 3 кВт/ч, е увеличен и капацитетът на батерията, като той вече достига 86,5 кВт/ч. Благодарение на това, пробегът на електромобила вече е с 29 км повече – 357 км. Всичките подобрения ще бъдат достъпни и за купеобразната версия на модела - Audi e-Tron Sportback (на втората снимка). При него цената на варианта с ниво на оборудване Premium стартира от 69 100 долара, което е с 8300 долара по-малко в сравнение с е-Tron Sportback Premium Plus.

Снимки: Audi

0 от 500