IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota отбеляза юбилей на Camry

Седанът получи специална версия Black Edition

Компанията Toyota представи специална версия на седана си Camry. Тя се казва Black Edition и е посветена на 40-годишнината от излизането на пазара на модела Toyota Celica Camry, който е създаден на базата на купено Celica.


Toyota Camry Black Edition


Юбилейното Camry получава ниво на оборудване WS още в базовия си вариант. От стандартния седан новата версия се отличава по екстериора в два цвята с черен покрив и допълнителни елементи, а също така и по по-качествените материали в салона.

Клиентите ще избират между 3 цвята на каросерията - черен (Precious Black Pearl), бял (Platinum White Pearl Mica) и червен (Emotional Red II). Седанът е качен на 18-цолови черни джанти, които са комбинирани с променена оптика и потъмнена решетка на радиатора.


Toyota Camry Black Edition


За салона е използвана червена кожа, като с нея са обвити седалки, предния панел, централния подлакътник и вътрешната част на вратите. По желание, кожата може да бъде и черна. Предните седалки има подгряване и електрическо регулиране.

В основното оборудване на специалната версия са включени допълнителни асистенти на водача. Вече всички версии на Camry за пазара в Япония разполагат със система за наблюдение на „слепите“ зони и помощник за паркиране Intelligent Clearance Sonar, който открива обекти, намиращи се извън полезрението на шофьора.

Още снимки на юбилейната Toyota Camry - вижте в галерията:

За Япония версията Toyota Camry Black Edition в Япония ще се предлага със стандартен хибриден агрегат на базата на 2,5-литров атмосферен мотор. Мощността на задвижващата система е 178 к.с. Вариантът с предно предаване стартира от 39 787 щатски долара, докато този със задвижване на четирите колела започва от 41 660 долара.

Снимки: Toyota

0 от 500