IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте какво направи Кен Блок с електрическия Mustang

Светкавичните реакции на колата изненадаха дори Краля на пушека

По-рано през седмицата Ford представи Mustang Mach-E 1400 - "тунингована" версия на бъдещия си електрически модел с цели седем електромотора и 1400 конски сили. А кой друг е по-подходящ да тества подобно чудо от "краля на пушека" Кен Блок?

Прочутият пилот седна зад волана на електрическата машина и много бързо показа уменията си - макар после да призна, че светкавичните реакции на електрическия тракт и липсата на звук от мотора са били доста необичайни преживявания за него. Кен се повесели пред погледа на Воън Гитин - пилота, участвал в разработката на Mach-E 1400, но после за компенсация му даде едно кръгче в също толкова мощния Hoonicorn V2. Ако нямате търпение да видите цялото видео, можете спокойно да превъртите до 9:05.
  
  
 


 

 

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Продължение Който /изказ/ е редно да бъде интелигентен, образован и съдържателен, по възможност без правописни, стилистични и пунктуационни грешки, а не "сътворен" и "надраскан" само и само на всяка цена целящ да се заяжда с останалите участници или да създава тролски спам или да отваря работа на *** да го трие после, щото е писал некви глупости.
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    До #3 Много си прав/а.Въпреки че не разбрах на кого и защо го казваш,си прав/а. Аз мисля, че ще бъде чудесно всеки да пише само там, в тези статии, където има силни симпатии за посочената марка и модел и/или силни антипатии.Или там където иска да сподели нещо типично, така както е обичайно за пред общност от автомобилни съмишленици, като сподели с тях преживян опит, интересно мнение, любопитство или др. подобно. Затова нека първо вс.да си имат постоянен акаунт и после да се търси подходящ изказ.
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    ( преди 3 години )
    Всяка марка, модел и тип задвижване си имат своите статии и сайтове. Никой не е длъжен да коментира навсякъде и под всичко!
  • #2
    1 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Чисто естетически, това си е Форд, тоест мъчение за сетивата. А ако му сложат 14 мотора, сигурно ще свисти и повече. Но да убедят някого да си купи нормалната кола ще е съвсем друг въпрос
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Да звука е неприятен.Трябва да му сложат устройство за звук с обратна фаза, но отделно от това възможностите му надминават всичко познато до сега в автомобилния свят, на такова високо ниво. Другите просто останаха далеч назад. А погледнато чисто естетически, този автомобил е съвършеният спортен автомобил. Уникален!