IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Папараци разкриха половината нови модели на Mercedes

Първи поглед към бъдещата С-класа и електрическия EQE, и последен към S-класата преди премиерата през септември

Автомобилни папараци успяха да заснемат цели три нови модела на Mercedes-Benz в околностите на Зинделфинген. Сред тях са новата S-класа, със съвсем минимален камуфлаж по предната оптика, а също следващото поколение на С-класата, което се очаква едва догодина, както и бъдещият нов електрически кросоувър EQE.
    
  
Mercedes C-class 2021

Бъдещата C-класа. Снимки MOTOR TRENDS


Най-любопитна е С-класата, заснета във вариант комби, макар и под тежка маскировка. Петото поколение на модела трябва да се появи на пазара през втората половина на 2021 година, но от папарашките кадри си личи, че не бива да очакваме революционни промени в дизайна. Вероятно и С-класата ще получи специфичните задни LED светлини, които видяхме в S-класата, както и изцяло нова информационна и мултимедийна система. Общите очертания обаче остават сходни с досегашния модел.
 
 
Mercedes EQE 2022

Тежката маскировка засега скрива основните черти на бъдещия EQE


Много по-малко може да се каже за бъдещия EQЕ, който на снимките е под тежък камуфлаж и дори с добавени фалшиви задни светлини, за да не се разкрива преждевременно дизайнът. Тази кола трябва да е по-голям брат на EQC, нещо като електрическия аналог в гамата на кросоувъра GLE. Нейният дебют обаче е по-далеч във времето - някъде през 2022. Преди това ще се появят други два електромобила с трилъчата звезда - компактните EQA и EQB.
 
 
Mercedes S-class

Новата S-класа ще бъде показана официално през септември


Колкото до S-класата, това са вероятно последни кадри преди официалната премиера, насрочена за септември. Автомобилът е получил съществени промени по екстериорния дизайн, особено в областта на светлините, но истинската революция е вътре, където ще дебютира информационна система от принципно нов тип.


Още снимки на трите нови модела вижте в галерията:


0 от 500