IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Четири суперавтомобила в битка на пистата

Кой ще победи: Ferrari 488 Pista, 812 SF, McLaren 720S или Lamborghini Huracan?

Суперавтомобилите винаги са били любим обект на драг състезанията и с пълно право. Те са направени да развиват огромна скорост, макар да е вярно и това, че често този род гонки не оправдават някои от целите на тези коли.


488 Pista


И все пак гледането на тези скъпи автомобили един срещу друг на правата все още е забавно, а това състезание, качено от 888MF, би трябвало да задоволи жаждата ви от висока скорост. В тази битка участват Ferrari 812 Superfast и 488 Pista, два McLaren и Lamborghini Huracan Performante - макар че причината, поради която има два McLaren 720S, е, че организаторите на състезанието не успяха да намерят някого с 911 Turbo S преди снимките да бъдат уредени.

Трябва да се отбележи, че общата цена на суперколите, включени в това състезание, е около 1,156 милиона долара. От друга страна,  общата им мощност достига към 3591 конски сили.



Тъй като пистата не позволява състезание с пет автомобила едновременно, от 888MF направиха състезание по кръгове, като в последният рунд съперници на победителя дотогава бяха двата McLaren 720S. После финалният победител се изправи срещу Porsche Taycan Turbo S в бонус състезание.

 

0 от 500