IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци избраха най-добрите автомобили на 2020

Tesla Model 3 печели голямата награда на Auto Trader, след като надделя над 100 конкурента

Британското издание AutoTrader обяви резултатите от мащабно обществено гласуване, в което читателите трябваше да изберат най-добрите автомобили (New Car Awards ) на 2020 г. Те са разделени в 20 различни категории, като абсолютен победител стана Tesla Model 3. Това е поредната награда за американския електромобил, който спечели първото място след оценяване на 16 различни критерия. Във финалното гласуване Model 3 надделя над 100 конкурента.


Победителите в конкурса AutoTrader New Car Awards 2020 (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #5
    11 rate up comment 3 rate down comment
    И тея... ( преди 3 години )
    яко ги е треснал ковида!
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    До екипа на Аутомедия. И друг път съм Ви писал с молбата да разгледате тази възможност за БГ авто класацията, както и това, тук в сайта, да има рубрика на читателя, в която да може, да пишем и ние/ най-вече аз /.Ясно е, че всички други БГ класации са се компрометирали и нямат авторитет пред широката публика, затова се обръщам единствено към Вас.То друга възможност не остана. Е кажете какво мислите за това уважаеми колеги от Аутомедия.
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Да.Така е!
  • #2
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    много точно собствениците на аутомедия имат достатъчно средства за да организират конглокс най добър автомобил на годината няма да има платени журналисти и ще вдигнат нивото и популярността на сайта
  • #1
    6 rate up comment 1 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Дайте и ние да си направим наша БГ класация. Аутомедия + форумците /чрез анкета или др./. А защо пък не и полеви тест с финалистите. Това ни интересува и вълнува всичките, за наша си БГ класация, обоснована на наша си собствена преценка и мнение, а инглишите и другите какво мислят, не. Не бива да се подценяваме толкова и все да четем чужди класации. Сравнено с тяхната касация, личното ми мнение не съвпада никак много. А Вашето?!