IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Любимите коли на Илон Мъск

Увлеченията на шефа на Tesla включват BMW, Porsche и дори стар чешки боен изтребител

Американското издание на Forbes оценява Илон Мъск на 42 милиарда долара. Но шефът на Tesla и SpaceX не е твърде обсебен от банковата си сметка - скоршната му забележка, че акциите на първата компания са твърде надценени, подяде състоянието му с няколко десетки милиона. Мъск не обича да е зависим от материални неща и дори обмисляше да продаде имението си в Калифорния и да заживее под наем. Единственото изключение е страстта му към автомобилите. И не, не става дума само за електрически машини с буквата 'T' отпред. Ето един кратък списък на колите на Мъск през годините.


Машините на Илон Мъск (ГАЛЕРИЯ):


 

 

0 от 500
  • #4
    5 rate up comment 2 rate down comment
    пропов ( преди 3 години )
    McLaren F1 се оказва като Еднорогът на богаташите. Мъск е потрошил един, "Мистър Бийн" също, Рон Денис и той и още известни имаха лоши моменти с тази дива кола. Но Мъск определено има вкус за колите. Особено Hamman M5 е специфичен избор само за начетени познавачи.
  • #3
    2 rate up comment 7 rate down comment
    Ганчо ( преди 3 години )
    Само Макларъна Ф1 ми харесва. Другите не са нещо особенно.
  • #2
    8 rate up comment 12 rate down comment
    Арменец ( преди 3 години )
    "Вкус" на типичен еврейски кон с капаци , който не разбира нищо от автомобили!От евреи може да се купуват само фекалии защото са наистина "качествени", всичко друго е измама!
  • #1
    7 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    все възневидяните немски коли повечето VW ха ха няма и помен от архаичните хонди тойоти и други такива тенекии