IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Изложението BMW и MINI EXPO стартира виртуално

До 15 юли клиентите могат да изберат между над 800 сертифицирани автомобила

Първото виртуално BMW и MINI EXPO представя целия спектър от предложения на нови автомобили BMW и MINI, както и програмите BMW Premium Selection и MINI NEXT за сертифицирани употребявани автомобили в удобен формат и с възможност за достъп от целия свят, при гарантирано спазване на физическа дистанция. До 15 юли на адрес bmw.bg или mini.bg, както и на интернет-страниците на дилърите на двете варки в цялата страна потребителите могат да направят своя избор като разгледат виртуалните експозиции съответно на BMW и MINI.


BMW и MINI EXPO


През тази година ще бъдат представени общо над 500 нови и 300 демо и употребявани автомобили с оборудване, което е съобразено с основните предпочитания на българския пазар. Чрез контакт с търговските консултанти от цялата страна клиентите могат да получат допълнително информация и оферта за избрани модели, да заявят пробно шофиране, както и виртуално представяне на конкретен автомобил, чрез системата за видеокомуникация CitNow.

За сделки сключени по време на виртуалното търговско изложение се въвеждат и специални търговски условия които включват условия за финансов лизинг от BMW Financial Services с лихви от 0,99% до 1,99%, експресно предварително одобрение за лизинг. Освен финансов лизинг физически и юридически лица могат да изберат и програма BMW/ MINI Select, която предлага атрактивна месечна вноска и възможност за избор дали автомобилът да бъде придобит на края на периода.

В допълнение се предлага бонус при обратно изкупуване на автомобил, удължена гаранция 4 г. или 200 000 км, сервизно обслужване 5 г. или 100 000 км и безплатна 24/7 помощ на пътя. Специална изненада за "посетителите" на дигиталното BMW & MINI Expo е възможността да участват с изпратеното от тях запитване със специална награда – BMW/ MINI велосипед.


BMW и MINI EXPO

Започнало като платформа за продажба и популяризиране на програмите за сертифицирани употребявани автомобили, BMW и MINI EXPO непрекъснато се развива. Новият дигитален формат предоставя удобна възможност за връзка между търговец и клиент и е част от стратегията на BMW Group България да създава допълнителни възможности за контакт със своите настоящи и потенциални клиенти.

Снимки: BMW Group България

0 от 500