IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец сряза Honda NSX, за да си направи ремарке

Зад престъплението обаче има и смекчаващи вината обстоятелства

Тази новина може да докара прединфарктно състояние на всеки истински фен на японските спортни автомобили: американец срязва Honda NSX през средата, за да си направи... ремарке за кучето. Но ако проследите цялата история на Крис Кът, ще разберете, че има и смекчаващи вината обстоятелства. Извън куриозното съвпадение, че фамилията на човека означава "режа" на английски.

   
Honda NSX

    
     
Кът видял първата си NSX, когато бил на 9, и това се превърнало в обсесия за цял живот. Суперавтомобилът от 90-те, разработен с участието на Айртон Сена, никак не е евтин дори и на старо. Но преди три години Крис най-сетне успял да се сдобие с мечтаната бройка. А после добавил към нея още две, една от които именно е послужила за жертва в споменатата садистична операция. Целта на срязването била от задницата на автомобила да се направи ремарке за Касиус, германската овчарка на Кът, и двамата заедно да направят автомобилно пътешествие из Америка.

 

  
   
Крис явно добре разбира колко светотатствено може да изглеждат действията му за феновете на Honda, защото бърза да уточни, че пожертваната кола вече е била пострадала неспасяемо в две катастрофи. След първата застрахователите платили за възстановяването й, но след втората вече нямало какво да се направи и колата била предназначена за претопяване, когато я видял Кът.

 
срязана Honda NSX


По план новото ремарке трябва да е готово до юли, когато Крис и Касиус ще потеглят на пътешествие из цяла Америка - от Кънектикът до Калифорния. Ремаркето ще бъде теглено от оригиналната NSX на Кът, която той е снабдил с ауспух Pride V2 RFL, пневматично окачване D2 с управление от Airlift, което увеличава просвета до 20 сантиметра, нови брони и още доста добавки, които пуританите едва ли ще одобрят. Да не говорим за монтираната стойка за палатка на покрива.

А в галерията долу можете да видите кадри от предишната ваканция на Кът и четириногия му приятел, с участието и на Honda S2000.


На палатки с японска суперкола (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500