IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кои са най-скъпите автомобили на всяка марка - І част

От Dacia до Bugatti: моделите, постигнали рекордни цени като нови или като класики

Кои са най-скъпите модели на всяка по-значима автомобилна марка на планетата? Не просто най-скъпите по каталог, а и онези, чиято стойност расте с течение на времето? Раил Хашми се опитва да отговори на този въпрос в една статия за DriveTribe. Въпреки множеството пропуски и неточности идеята ни се стори добра и ви предлагаме една значително допълнена версия.


Най-скъпите модели на всеки автомобилен производител:

0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Гошо ( преди 3 години )
    Това, че аз не съм виждал на живо Мона Лиза и боите с който е рисувана не отговарят на съвременните изисквания, както и това че не съм ценител на изобразителното изкуство не я правят по-малко ценна.
  • #9
    3 rate up comment 4 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Аз съм чувал, и знам за колекционерството на автомобили, но то е присъщо за само малка част от хората по света, тези на които живота им е преминал в занимания и любов към тези коли, чувстват страст и носталгия към тях. Но около тях има много хора, които не са такива и никога не са изпитвали тази страст, нито са били в досег с тези коли, но като латерни разгласят подобни геройски клишета, е това е жалкото. Колко от тези които ми цъкат минуси поне са виждали тези коли на живо, не друго ????
  • #8
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До 356 ( преди 3 години )
    Ти за инвестиция в автомобили чувал ли си? Не знаеш ли, че има предмети, в това число и автомобили, които поради определени причини не се обезценяват, а напротив - повишават стойността си във времето.
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    4 ( преди 3 години )
    И кво от това? Аглока не може да е най-скъпата кола на марката Хонда, нали
  • #6
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Абе пий си хапчетата бе
  • #5
    2 rate up comment 13 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    И да ми цъкате минуси и да не цъкате, тези коли си остават тесни, шумни, некомфортни, неергономични, жадни за гориво, неекологични с изостанали технологично-системи за сигурност и безопасност, но пък ужасно скъпи. Е ?! Погледнене реално, не се поддавайте на клишита. За времето си са били супер, но сега??!
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 3-ти , точно при NSX разликата е само емблемата!
  • #3
    1 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Acura все пак не е Honda, става дума за марки. Както Lexus не е Toyota
  • #2
    2 rate up comment 2 rate down comment
    теслЪ ( преди 3 години )
    "Първият сериен модел на изцяло новия Acura NSX бе продаден на търг в САЩ миналата седмица за 10 пъти по-висока цена от обикновената на автомобила. Сумата е $1.2 милиона."....статията е от 2015, но явно сайта няма достъп до "стара" иинфорация:)))
  • #1
    0 rate up comment 15 rate down comment
    356 ( преди 3 години )
    Идеята е супер. Вярно. Но реално не знам кой би си купил и една от тези коли? Дори да не са на тези цени, а доста, доста по евтини.