IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те модела с най-странни врати

От BMW Z1 до Lamborghini Countach, това са върхове на дизайнерската мисъл

Има много начини да привлечете вниманието на околните с автомобила си, но малко са толкова оригинални като това да имате различна система за отваряне и затваряне на вратите. Може ли да си представите излизането от такова превозно средство? Гаранция е, че няма как да не останете незабелязани. Сайтът Motor направи подборка от 10-те модела с най-странните врати, а някои от тях са израз на невероятната (или налудничава) дизайнерска мисъл.


10-те модела с най-странни врати (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    TSLA ( преди 3 години )
    Ооо уникални са. Знаят къде е тавана на гаража/паркинга, дали е спрял някой на педя разстояние и могат да се сгъват на ЖМЪ и пак да се отворят. Могат да махат като сокола, аха-аха да литне - много неща могат. Като технология вратите на Модел X спрямо останалите в списъка са като да сравняваш магаре с космос.
  • #1
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Русия ( преди 3 години )
    Яку прупаганда ф полза на Тислата А?Първи, чи ней най бързият, а е Ламбу Урсус!!!!И фтору ич ни са му уникални вратичкити.