IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как изглежда идеалното BMW 7-Series

Британец си го поръчва през 1992 година, но умира, преди да го получи

В Полша се продава идеално BMW 7-Series от 1992 г. с пробег от едва 776 километра. Повече от двадесет години - от датата на покупката му до 2015 година, този седан се съхранява в отопляема стая в едно от германските дилърства на баварската марка.


BMW 7-Series от 1992 година


Историята на автомобила е доста интересна. През пролетта на 1992 г. това BMW 740i E32 е поръчано от купувач от Обединеното кралство. Няколко дни след като подписва договора за доставката обаче, британецът умира. Дилърът пази седана в продължение на 23 години, като чака наследниците да декларират правата си върху автомобила, но това не се случва. През 2015 г. BMW 7-Series е купен от настоящия му собственик. За пет години седанът изминава само 776 километра и състоянието му е като на нов автомобил.

Боята на е повредена, няма ръжда по тялото и частите на шасито, интериорът е в оригиналния си вид, запазени са оригиналните гуми Pirelli, спирачните дискове и накладките. Особеност на обявения за продан автомобил е че тапицерията в салона е от син плат.

Още снимки: в галерията:

Под капака на това BMW 740i E32 е бензинов V8 с обем от 4 литра, който развива 286 коня и 400 Нм. Двигателят работи в тандем с 5-степенна автоматична трансмисия. В момента цената му е 7805 евро, но наддаването ще продължи още три дни, така че тя със сигурност ще скочи. Прогнозите са, че перфектният седан ще бъде продаден за около 45 000 евро.

Снимки: Motor

0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Тоталка ти е главата
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    .. ( преди 3 години )
    Имам приятел, който преди години беше купил едно такова возило, викаше му ламята Спаска (познайте защо). По километраж беше на около 1 млн. км. Никой не знаеше на колко е реално.Спомням си как по светофарите отваряхме вратите щото ел. прозорците не бачкаха, както и вентилаторите и вътре ставаше 100 градуса. Иначе вървеше, мощност имаше бол.
  • #1
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Д-р Исня ( преди 3 години )
    Маслото и другите течности са станали на клес. Тоя ако не ги е сменил, затова го продава - тоталка е.