IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Момиче на 7 години нанесе щети за 30 000 евро

В продължение на седмица детето рисувало снежинки по 37 автомибила

Полицията в германския град Цвикау цяла седмица се опитвала да открие вандала, който увредил близо 40 автомобила в окръга. В крайна сметка се оказало, че престъпникът е 7-годишно момиче.


Германия щети


От местния полицейския департамент съобщават, че от ръцете на момиченцето са пострадали общо 37 автомобила. Сега неговите родители ще трябва да платят сериозна сума за ремонт на колите – около 30 000 евро. Служителите на реда в продължение на 7 дни дебнали вандала, като в крайна сметка хванали детето на местопрестъплението.

Момичето веднага признало, че именно то е надраскала автомобилите. Тя взимала остър камък, с който рисувала снежинки по колите. При разговора с полицаите хлапето обяснило, че не прави нищо лошо, тъй като с нарисуваните снежинки автомобилите изглеждат по-красиви.

Подобен случай през миналата година имаше и в Китай. Тогава родители влезли в автосалон на Audi с 3-годишната си дъщеря. Докато възрастните разговаряли с търговец, момичето намерило камък и „украсило“ с рисунки 10 нови автомобила. Тогава щетите бяха за около 25 000 евро.

Снимка: Полицейски департамент Цвикау

0 от 500