IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-дългите магистрали в света

По някои от тях може да карате с месеци (ГАЛЕРИЯ)

Достатъчно смели ли сте да поемете по най-дългите пътища в света? Ако търсите пътуване, което ще запомните за цял живот, помислете за път, който обхваща двете Америки, обикаля крайбрежието на Австралия, или покрива континенталната част на Индия. Когато се подготвяте за дълго пътуване, трябва да подготвите много неща. Проучете на какъв тип терен ще се натъкнете - ще ви трябва ли офроуд оборудване или зимни гуми?

Вземете под внимание колко харчи автомобила ви и дали ще сте в състояние да съхраняване всичките си необходими принадлежности в продължение на няколко месеца. По някои от пътищата в тази галерия може да се пътува в продължение на няколко сезона, така че е важно да знаете какъв тип време ще срещнете. Дори ако шофирате на жега през деня, през нощта температурата може да падне под нулата. Вашите очаквания могат да се променят, ако планирате да лагерувате или да карате след залез слънце.

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Ман40 ( преди 2 години )
    И как дължина на един меридиан е по-дълга с 8000км. от дължина на Екватора? Много завои, много излишни заобикаляния...
  • #5
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Filaneca ( преди 3 години )
    Цялото име на статията е сбъркано.Трябва да се казва най-дългите туристически маршрути. Ако следваме тази логика от София до Бургас трябва да се изминава за 2-3години, ако се спира по пътя за всяка забележителност.
  • #4
    27 rate up comment 5 rate down comment
    Магистрала ( преди 3 години )
    Магистрала за която ти трябва офроуд обурудване????? Вие нормални ли сте?
  • #3
    30 rate up comment 3 rate down comment
    112 ( преди 3 години )
    На мен по Хемус ми се кара, ако я довършат някога...
  • #2
    35 rate up comment 4 rate down comment
    Уточнение ( преди 3 години )
    Мисля че трябва да се прецизира термина "магистрала" който се използва тук . Тези пътища определено не са такива в цялата си дължина . На някой участъци дори не са асфалтирани .
  • #1
    7 rate up comment 4 rate down comment
    Хой ( преди 3 години )
    Не знаех че Йелоустоун е в Монтана и че *** Хортънс предлагат национална канадска кухня