IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото BMW M4 не успя да остане скрито

Премиерата на спортното купе явно ще е съвсем скоро

Само дни след премиерата на новото купе BMW 4-Series в редица интернет-сайтове и форуми се появи снимка и на спортната версия на модела M4. Не е ясно, където е направен фотосът, който първо излезе в социалната мрежа Reddit.


BMW M4


Предполага се, че автомобилът е заснет в някой от центровете на BMW M. Той е в сив цвят, като най-забележителна, естествено, е решетката на радиатора с огромни „бъбреци“. Нейният дизайн обаче е по-прост от тази на стандартната 4-Series, като това се вижда и от втора снимка, публикувана във форума Bimmer Post.

Останалите елементи по предната част са почти идентични с тези на обикновения модел. Новото М4 има същите издължени фарове, като от двете страни на решетката са поставени допълнителни въздухозаборници. На предната броня е поставен и допълнителен канал за охлаждане на спирачната система. Има и две допълнителни вдлъбнатини, които започват точно над решетката и се простират до предното стъкло.


BMW M4


Вече е известно, че задвижването на новото BMW M4 ще става с 3,0-литровия двигател S58. Той е с 6 цилиндъра и два турбокомпресора, като в стандартния си вариант развива 480 к.с., а във версията Competition мощността му достига 510 к.с. Новото M4 ще получи и същата система за задвижване на четирите колела като при M5 и M8, която позволява заключване на предната ос и така автомобилът става само със задно задвижване.

Стандартно скоростната кутия на новото спортно купе ще е 8-степенна автоматична, но ще се предлага и 6-степенна механична.

Снимки: Reddit

0 от 500
  • #9
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    И х6 беше грозно но сега всички го копират, факт!
  • #8
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ще се харчи като топъл хляб, въпреки че е грозно. По-голямата част от купувачите ги интересуват 2 неща - BMW и че е "новото".
  • #7
    1 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Красиво няма да изглежда. Колкото грозното Х6 след 10 години си е грозно пак, така и това. Същото се отнася и за GT.
  • #6
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Супер си е колата, съзнанието се противопоставя на новото, но след време свиква. След 1 2 години ще изглежда нормално дори красиво на повечето, които сега отричат.
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    3 - така се слага само на магистрала :-)
  • #4
    10 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    Искам да поясня - не че няма къде да се закрепи предния номер, а че разваля целия дизайн и малко го прави безсмислен.
  • #3
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #2 хахха да - номера в едната ноздра вертикално! а другата да е свободна за вдишване на прашец :D
  • #2
    4 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 3 години )
    И за Bentley Bentayga всички казваха, че е грозно, но те си го пуснаха. В други медии се обсъжда къде ще му сложиш предния номер на четворката :-)
  • #1
    18 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    3 ката и 5цата са красиви... не знам кщо се заядоха с тия ноздри - напук на целия свят. Тоя дизайнер да не би да спи с борда на директорите, та такава глупост се протектира и бута напред?! не знам. Такова насилствено налагане на нежелан продукт не съм виждал от Кока кола лайт насам...