IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 автомобила на старо, които ще ви изненадат на пътя

Тези модели могат да засрамят дори спортни коли с ускорението и бързината си

Винаги е интересно, когато останете впечатление от ускорението на даден автомобил. Обикновено това се случва при тръгване на светофар, когато шофьорът на колата до вас дава газ и изчезва в далечината. Това е запазена марка за суперколи и спортни модели. И затова един обикновен хечбек, комби или седан дори не предизвиква интерес.

Има обаче авточобили с ненатрапчив външен вид, които направо могат да излетят. И не става дума за модели на спортните подразделения М, RS или AMG. Изданието Auto Express предлага 10 такива автомобила втора ръка, които ще ви изненадат с ускорение и бързина. Те са подходящи предложения за тези, които искат да карат бързо, но пък не могат да си позволят нова спортна кола.


Снимки: Производителите


0 от 500
  • #2
    32 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    В БГ е по-важно да има страшен вид отколкото да върви. Тук всичко е S line, M пакет и т.н. Пък под 18-19 цоловите джанти издайнически се мъдрят дискове за базов дизел (но пък с чип от незнаен майстор), пък нека има лепенки Brembo на апаратите.
  • #1
    18 rate up comment 14 rate down comment
    Батман ( преди 3 години )
    Субару въобще няма място тук.