IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото купе BMW 4-Series бе разкрито преди премиерата

Снимки на версията M440i xDrive изтекоха в една от социалните мрежи

Официалната премиера на новото BMW 4-Series е планирана за 2 юни, но снимки на автомобила бяха публикувани в профила на марката в Instagram. Фотосите са от рекламната брошура на модела, като не оставят нищо скрито от външния вид на модела.


BMW 4-Series


Както се и предполагаше, новата 4-Series ще получи голяма решетка на радиатора с удължени въздухозаборници в долната част. Приемствеността с предишното поколение на модела се забелязва в дизайна на оптиката, като двата автомобила имат сходни предни фарове и разделени на две задни светлини.

На снимките, публикувани от прес-службата на  BMW, е най-мощната версия на модела – M440i. Това си личи от лазерните фарове, предната броня с вертикални прорези, затъмнените корпуси на външните огледала, нископрофилните гуми и липсата на фарове срещу мъгла.


BMW 4-Series


Интериорът на автомобила не беше показан, но ако се съди по информациите и „шпионските“  снимки, публикувани по-рано, той напълно ще повтаря този на актуалното семейство 3-Series (G20/G21).

BMW вече официално потвърди, че топ-версията M440i xDrive ще стане „умерен“ хибрид. В основата му ще бъде 3,0-литров редови турбомотор с 6 цилиндъра, който ще се комбинира с 48-волтов стартер-генератор. Мощността на това купе ще е 385 к.с., като то ще поучи система за задвижване на четирите колела xDrive и 8-степенен автомат, аналогични със същата версия на 3-Series.


BMW 4-Series


Конструктивните разлики между „четворката“ и „тройката“ се свеждат до променения център на тежестта, настройките на амортисьорите и допълнителните аеродинамични елементи при купето.

Снимки: Instagram


0 от 500
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Правят ги за източните пазари, но истината е, че богатите хора там купуват скъпите марки, точно защото имат елегантно и стилно европейско излъчване. И в америка, и в Австралия е така. Не мога да повярвам, че с толкова много маркетолози правят такива елементарни грешки, за да извлекат краткосрочни ползи.
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    D[V01D] ( преди 3 години )
    Не се косете пичове. Като БМВ фен и аз съм със смесени чувства за тоя вид, ама не забравяйте, че тази кола не е предназначена за нас и нашия вкус. Нито за нас като европейци, нито по-специално за България, нито конкретно за някой от тук пишещите (нищо лично, съмняваме някой от тук да има възможност да си я купи). БМВ и Мерц отдавна показват къде са прицелени като таргет, скоро и Ауди ще ги последват.
  • #6
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Градация ( преди 3 години )
    Грозно, по-грозно, най-грозно, муцуната на новото BMW 4-er
  • #5
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    БМВ е марка с консервативен дизайн , всяка една по драстична промяна в екстериора обикновенно получава диаметрално противоположни отзиви. Ще свикнем и с този външен изглед.Все пак такива обемни решетки компанията е правила още преди 70 и повече години, в този смисъл това не е нещо ново. Друг пример за негативни отзиви е новата s- класа на мерцедес и там коментарите са доста остри: уклона на дизайна е силно азиатски и тн.
  • #4
    11 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Искам да ви кажа, че ги следя в Интаграм и фейса и на тоя дизайн се кефят само арабите и китайците. Също така и индийци. Но те са огромни пазари. БМВ отдавна не разчита на Европа за тея неща, така че ще трябва да преживеем дизайна...
  • #3
    12 rate up comment 2 rate down comment
    5 ( преди 3 години )
    Това е смешно направо
  • #2
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Осман Паша ( преди 3 години )
    Прилича на някаква анимационна количка с 2 големи зъбчета, определено не отива на марка като BMW и/или на модел като 4-ката, която не е малка кокетна количка за ходене до "моло".
  • #1
    10 rate up comment 6 rate down comment
    Бул Гер ( преди 3 години )
    Е ТО АЗ СЪМ ПО КРАСИВ :