IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes показа бюджетен кемпер

Цената на Caravan Outfitter Backroad започва от 67 500 долара

По-рано тази година Mercedes представи първия си заводски кемпер за САЩ, наречен Metris Weekender. Германската компания обаче не спря дотам и пусна по-бюджетен модел - Caravan Outfitter Backroad, който дори се оказа по-функционален от събрата си.


Caravan Outfitter Backroad


Caravan Outfitters Backroad предлага много удобства. Отзад има сгъваема тройна седалка Reimo, която може да се трансформира в двойно легло, а още двама души могат да се разположат в палатката с прибиращ се покрив. В нормалното си положение тройната седалка се използва като пейка за масата за хранене.

В задната част има кухня, в която засега няма никаква водоснабдителна система. В кухнята обаче има хладилник, печка на газ и много място за съхранение. Кемперът също така разполага и с вградена батерия 90 A/h, която захранва хладилника, вътрешното осветление и UBS портовете.

Кемперът се задвижва от 2,0-литров четирицилиндров турбодвигател с мощност 208 конски сили, който работи в съчетание със седемстепенна автоматична трансмисия.

Още снимки на двата модела - в галерията:


 

Засега цената на Metric Weekender в САЩ не се знае, но се твърди, че тя започва от 70 000 без кухнята. Цената на Backroad тръгва от 67 511 долара, а за кухненския бокс трябва да се доплатят 3400 долара. Caravan Outfitter предлага соларен панел на покрива, преносима тоалетна и тента като допълнителни аксесоари, които ще повишат цената.

Снимки: Motor

0 от 500