IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 подвижни алтернативи на хотелските стаи

На първи поглед това са обикновени бусове, но не съвсем (ГАЛЕРИЯ)

Пътували ли сте във всички страни по света и познавате хората от рецепцията на хотелите? Научили сте забележителностите на стотици километри наоколо? Или просто избягвате претъпкани места от страх да не пипнете коронавирус? Ако отговорите положително поне на един въпрос, добре е да седнете зад волана и да потеглите накъдето ви видят очите за седмица-две.

Именно поради тази причина на базата на серийни бусове са създадени немалко уютни къщички на колела. Модели с мебели и уреди в салона могат да бъдат избрани за почти всеки вкус и бюджет. А предлаганото ниво на комфорт ще изненада и най-претенциозния пътник. Ето осем интересни кемпера, сред които има както заводски модели, така и такива, направени от прочути производители на подобни самопридвижващи се къщи.

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не всеки иска да си троши колата да влачи каравани. Един мотор или велосипед си закачаш за кемпера и си готов да обикаляш из глокортите.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Не ги разбирам хората които си вземат кемпер. Има смисъл, ако непрекъснато си някъде на път и обикаляш постоянно. Преди време се чудех какво да взема и си взех каравана. Когато пътувам я закачам и потеглям. През останалото време си ползвам СУВ-а, като личен автомобил. С кемперите не е така. Тях не можеш да ги ползваш, като личен автомобил и да джиткаш из града на работа, за покупки и т.н. Трябва ти втора кола, което не мисля, че е оправдано.
  • #1
    3 rate up comment 2 rate down comment
    none ( преди 4 години )
    Задаващата се икономическа криза (някой икономисти я наричат даже "Майка на всички икономически кризи досега", като прогнозите са да достигне мащабите на Голямата Депресия от 1929 година - аз силно се надявам да не познаят, но едва ли ...), ще направи живота в кемпер доста атрактивен за хората които не са си разчели добре силите при покупката на имот особено в последните 3-4 години. Срива ще е колосален, нищо че брокерите убеждават всички (и най-вече себе си ;))), колко е стабилен пазара ..