IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как Porsche 911 Turbo S ускорява до 100 км/ч за 1,9 сек

Двигателят на суперавтомобила е модифициран от турска компания (ВИДЕО)

Повечето хора вече свикват с идеята, че електрическият Tesla Model S е в състояние да надвие и най-добрите суперавтомобили в драг състезание. Това Porsche 911 Turbo S, модифициран от компания EKanoo Racing от Бахрейн, обаче е в състояние да отмъсти за всички свои събратя с ДВГ.


Porsche 911 Turbo S


Още в стандартното си оборудване 911 Turbo S е един от най-бързите автомобили в света, но след подобренията от EKanoo Racing, той става просто непобедим. По време на едно драг състезание наскоро, ярко синьото Porsche ускори до 60 мили/час (96 км/ч) за 1,87 сек, а след това достигна 130 мили/час (209 км/ч) само за 5,31 сек.

Ако един автомобил ускорява до 100 км/ч за 5 секунди, той вече се счита за много бърз. За същото време обаче това Porsche достига скорост два пъти по-голяма. По време на състезанието автомобилът измина четвърт миля само за 8.443 сек със скорост на финиширане от 273 км/ч.



Въпросното Porsche 911 Turbo S е известно като ES1XXX и се състезава в Бахрейн от няколко години. През октомври 2017 г. най-доброто му време на разстояние от четвърт миля беше 8,99 сек, със скорост на финала от 258,7 км / ч. Двигателят на суперавтомобила е модифициран от турската компания Esmotor и сега развива над 1073 к.с. и 1393 Нм максимален въртящ момент.

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    А след колко се разпада?
  • #8
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Клипът ви забива много. Няма как да се придобие представа за такова ускорение, когато спира за секунда, а Поршето вече го няма
  • #7
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До Chevy ( преди 3 години )
    "В кухнята на старческия дом"Агент и ти явно си с промит мозък
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    1 ( преди 3 години )
    Звяр :)
  • #5
    3 rate up comment 3 rate down comment
    до шеви ( преди 3 години )
    Според твойте предложения, на младежта най- ще пасне трамвайчето, баце! Няма скорости, няма съединител!!
  • #4
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Ако такъв тунинг беше здравословен за двигателя, то от Порше биха го направили. Съмнявам се, че такъв производител, печелил двуцифрен брой пъти 24 часа на Льо Ман, няма инжинерния потенциал да го направи. Тези тунинги са за избиване на нечии комплекси. И то не само на това Порше, ами на Ламбота, на Нисани, на Тойоти и на всякакви други марки.
  • #3
    7 rate up comment 7 rate down comment
    Chevy Volt ( преди 3 години )
    В кухнята на старческия дом има ел. уреди, да. Младежта т.е. бъдещите законодатели, клиенти и граждани не признават скорости и съединители и не желаят да разбират от ремонти, когато това може да се избегне. Нещата са просто въпрос на време ;) А тази Порша е може би най-сигурната бензинова бегачка - ниски обороти, предницата относително стабилна. Браво на турчулята
  • #2
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    яко... това усещане вътре ще е голям адреналин..
  • #1
    8 rate up comment 15 rate down comment
    Jojo ( преди 3 години )
    Електрички само в кухнята-пасаторче,кафе машина ,сокоизтисквачка и т.н.