IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Toyota представи уникална Supra

Ще бъдат произведени само 27 такива коли

Компанията Toyota представи обновеното купе Supra за пазара в Япония. Автомобилът получава специална модификация в в ексклузивния цвят Storm Grey, като тя ще излезе в тираж от само 27 бройки. А те няма да могат да бъдат купени от всеки, тъй като са предназначени за победители в лотария.


Toyota Supra


Обновената Toyota GR Supra е получила усилена каросерия и доработено окачване. Основната разлика с досегашния вариант обаче е в двигателя. Редовият мотор с обем 3,0 литра и 6 цилиндъра вече развива не 340 к.с., а 387 к.с. и 500 Нм. Той е съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия, като ускорението от 0 до 100 км/ч при обновения модел отнема 4,1 секунди (с 0,2 секунди по-бързо от сега).


Toyota Supra


На пазара в Япония фейслифтът на Supra ще се предлага и в цвят Horizon blue, като купето получава 19-цолови матови лети джанти, комбинирани със салон от кожа и алкантара със сини ивици на седалките, на приборния панел и на волана. 

От синия вариант ще бъдат направени 100 бройки, като всяка ще струва 7,143 млн. йени (67 040 щатски долара). Модификацията в цвят Storm Gray е в по-малък тираж и струва 7,665 млн. йени (69 570 щатски долара). Тези коли ще бъдат разиграни на лотария от Toyota, като желаещите да ги купят трябва да се регистрират онлайн на сайта на компанията.


Toyota Supra

Снимки: Toyota

0 от 500
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    №... ( преди 3 години )
    "....на лотария от Toyota, като желаещите да ги купят..."Последно какво ще е?Петко, знам че мисленето не ти се отдава, ама то така и с превода, и с писането, и т.н.Що не вземеш да се гръмнеш и да ни избавиш от тия мъки.
  • #2
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Швабен зи каскен ( преди 3 години )
    BMW предоставя на Тойота платформа и архаичен ДВГ, Тойота предотавя на BMW технологии за хибриди и водордни горивни клетки. Кой е напредна и кой назаднал е повече от очевидно.
  • #1
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Нев ( преди 3 години )
    Like!