IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ferrari тества нов хибрид

Вероятно става дума за кабриолета SF90 Spider

Италианската компания Ferrari постепенно подновява производството, което беше спряно заради пандемията от коронавируса. И вече тества нов суперавтомобил. В Маранело фотошпиони засякоха нов мощен кабриолет в камуфлаж. Най-вероятно става дума за модификацията на SF90 Stradale - SF90 Spider. Освен това автомобилът е хибрид. Това е обозначено със знаци върху колата под формата на жълти триъгълници с мълния.


SF90 Spider


За разпознаване на SF90 в автомобила помагат общата форма на предната част, С-образните фарове, големите въздухозаборници и разположението на изпускателните тръби. А фактът, че става дума за кабриолет, е подкрепен от липсата на антена-перка на покрива. Изпускателните тръби на прототипа са разположени по същия начин - високо и в центъра, като в купето.

Задвижващата система в кабриолета вероятно ще бъде същата като при купето. Това означава, че хибридната система с V8 двигател и би-турбо и три електромотора ще могат да развиват мощност от общо 1000 конски сили. От нула до 100 км/ч със същото задвижване SF90 Stradale ускорява за 2,5 секунди.


SF90 Spider


Тези характеристики ще направят SF90 Spider най-мощния сериен кабриолет в света. Трябва да се има предвид обаче, че мощността се очаква да бъде намалена. Датата на премиерата на този модел още не е известна, но преди края на годината това е малко вероятно да се случи, предвид проблемите с коронавируса.

Снимки: Autocar

0 от 500