IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нюрбургринг отново е отворена за каране

Всеки любител на скоростите може да се пробва на Северната дъга - стига първо да стигне някак до Германия

Най-популярното място за любителите на високите скорости в Европа отново отваря врати на 30 април, съобщават германските медии. Легендарната писта "Нюрбургринг" приема свободно желаещите да покарат, макар и при определени условия.


Porsche, Нюрбургринг


Преди всичко прекратена е продажбата на билети на място - те могат да се придобият само онлайн. Затворен е и паркингът до входа за туристи, за да се избегнат излишни струпвания на хора. Управата на съоръжението е въвела и ограничение от по двама души на автомобил. При това те нямат право да излизат от колата си, докато са на територията на "Нюрбургринг", освен за да посетят специално подготвената тоалетна.

Като изключим тези дреболии, всеки вече може спокойно да си пробва уменията на страховитата "Северна дъга". Персоналът на пистата е минал през специално обучение, за да действа безопасно при критични ситуации, примерно злополуки на пистата.

Тестовите сесии по новия формат ще започнат на 30 април и билети за тях вече се продават. Само трябва да измислите как да стигнете до Германия.


 

0 от 500