IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Блогър повози баба си с 299 км/ч на "Нюрбургринг"

80-годишната жена стоически издържа екшъна с Audi R8 (ВИДЕО)

Блогър повози баба си с 299 км/ч на

80-годишна баба отиде при внука си в Германия не само, за да го види, но и да изпита от първо лице какво е да се возиш на мощния суперавтомобил Audi R8 по Северната дъга на прочутата писта "Нюрбургринг".

В последните няколко години руският блогър Миша Карудин почти всеки ден кара различни спортни автомобили или учи начинаещи състезатели да шофират по легендарната писта. Той познава трасето толкова добре, че веднъж преминава Северната дъга със завързани очи. За да сподели страстта си към пистата, Миша покани баба си да се повози с него в Audi R8.

Блогърът избра Audi R8 V10, който, според него, е идеалният автомобил баба му да изпита тръпката да се вози със скорост от  300 км/ч. V10 двигателят с мощност 600 конски сили може да се развърти до 8500 оборота в минута. Официалната максимална скорост на Audi R8 Performance е 329,84 км/ч.

Бабата на Миша се оказа идеален "навигатор" по време на обиколката. Тя спокойно се наслаждава на возенето и оставя внука си да се фокусира върху шофирането. По време на цялото приключение 80-годишната жена се държи невероятно хладнокръвно и не дава никакви признаци за тревога, както личи от видеото.

0 от 500
  • #5
    1 rate up comment 3 rate down comment
    до 1 ( преди 4 години )
    В интерес на истината Roadster 2020 на половината от правата отсечка на Ринга е вече с 400.7 км/ч и нямаше да се наложи шофьора да се оправдава, че е изпуснал изхода, за да развие 300, както в случая. И да върти клетата жена още една обиколка. Имай уважение към по-добрите и стига оakва всяка тема!
  • #4
    0 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Що не я вози в руска спортна кола?
  • #3
    0 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Е кво да стряска руска баба. Ауди Р8 е направена за ежедневно каране. Вътре не се чува почти нищо и като цяло не се изискват някакви сериозни шофьорски умения да я караш. Има един канал в YoutUbe - Entrepreneurs in Cars - и там пичът се вози в такова докато си разказва историите. Ежедневна кола просто. Не са кой знае кво тея аудита.
  • #2
    1 rate up comment 8 rate down comment
    Малейййъъ ( преди 4 години )
    Страшна реклама! Немският глокник не може да стресне дори 80г. руска баба!
  • #1
    10 rate up comment 8 rate down comment
    Вариатор ( преди 4 години )
    Хайде чакаме теб Любими Еко *** ...все пак това е Ваг ела и ни отново обясни как Тесла виж по добра,по качествена,по мощна с нея щеше да я повози дори с 330 а не тея смешни 299 а!!!!!*Давай ***...