IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво най-много мразят в колите си техните собственици?

Най-вече някои модерни технологии, които шофьорите не харесват

Новите автомобили са пълни с най-модерни технологии, които ги превръщат в компютри на колела. На теория те би трябвало да служат отлично на собствениците си, но се оказва, че не е точно така. Много шофьори не харесват и дори откровено мразят някои системи в колите си, въпреки че са принудени да ги ползват. Сайтът Automobili.it направи проучване и показа какво не харесват хората в колите си.

0 от 500
  • #18
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Гоуфъро ( преди 3 години )
    С тая електрическа ръчна е гоуем кушмар. Никога издрифтя кат пич
  • #17
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Дени ( преди 3 години )
    Електрически капак на багажника. Пълна олигофрения.
  • #16
    10 rate up comment 0 rate down comment
    д-р. Куртев ( преди 3 години )
    Супер дупета на 7 и най-вече на 5 снимка !!!
  • #15
    0 rate up comment 2 rate down comment
    До 13 ( преди 3 години )
    Искаш да кажеш като при БМВ. Те го измъдриха първи. След това го изкопираха от Хюндай и чак тогава се появи и модел на Мерц с тази идея. Която между другото е много смислена, макар и доста по-скъпа от конвенционалното решение.
  • #14
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    До 6. Ела да ти откача жилата които излизат от моторчето и стигат до задните накладки като си толкова отворен че електрическата ръчна нямала жило. На моята / 2011 / моторчето е във таблото а оттам до задните накладки водят хмммм - стоманени жила.На предишната кола / 2006 / цялата моторизация беше под багажника откъдето излизаха 2 къси жила до задните накладки. Веднъж майстори не бяха закачили едното и като чукнах бутона моторчето прищрака 2 пъти и на таблото грейнаха всякакви червени дивотии ...
  • #13
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Жиж ( преди 3 години )
    Проблема с мръсната камера се решава като се скрие , както при мерц- отваря се емблемката и като изключиш задната се прибира.2-3000 кинта за навигация са си обир.всеки телефон върши същото за без пари. Ама друго си е да ти показва посоката иметрите на таблото до километража. стартстопа и аз го изключвах в началото и ме дразнеше, но сега съм свикнал и даже гледам колко минути си е почивал мотора вместо да върти на празно като пристигна.
  • #12
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Брандо ( преди 3 години )
    При мен ръчната всъщност е крачна и много ще ме е яд, ако я заменят с бутон.
  • #11
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    и кое е това място което ще е чиста при дъжд и кал? - Отзад колите се нахвърлят с кал до тавана...
  • #10
    4 rate up comment 4 rate down comment
    теслЪ ( преди 3 години )
    До 4 , също и :" Проблемът е мястото ,на което е ПАРКИРАНА камерата."!?!?
  • #9
    13 rate up comment 6 rate down comment
    KLASIKA_ ( преди 3 години )
    Добитъка е алчен и купува всичко! Добитъка сам си е виновен!Хем му е гадно,хем купува да не изостане от съседа!?!?...,ако добитъка не купуваше никому ненужни неща,то производителите щяха да спрат с експериментите и да си пробутват *** на алчния *** за печалба!....Затова Лада 4х4 е най продавания джип в момента по време на криза,защото много хора се отказаха да са *** и отново поискаха да си върнат живота с истинска кола и да усетят радоста да шофираш и да си жив!