IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво най-много мразят в колите си техните собственици?

Най-вече някои модерни технологии, които шофьорите не харесват

Новите автомобили са пълни с най-модерни технологии, които ги превръщат в компютри на колела. На теория те би трябвало да служат отлично на собствениците си, но се оказва, че не е точно така. Много шофьори не харесват и дори откровено мразят някои системи в колите си, въпреки че са принудени да ги ползват. Сайтът Automobili.it направи проучване и показа какво не харесват хората в колите си.

0 от 500
  • #8
    14 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #7 - точно така... а за камерата за задно - не разбирам какво се желае?! Това е супер екстра... много по-добре е да я има и да е зацапана при дъжд отколкото да я няма....
  • #7
    27 rate up comment 1 rate down comment
    grozdanov ( преди 4 години )
    Тъпотия номер 1-старт стоп и номер 2 ръчна с бутон,
  • #6
    0 rate up comment 30 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Ел.ръчна с жило? Ти не си добре. Такава глупост си написал, нещо като тъчскрийн с бутони. Още през 2001г. Когото започнаха да я въвеждат в горния клас, това което рекламираха, че вече няма да ви замръзне жилото през зимата, защото няма жило. При ел. Спирачката не можеш да помръднеш автомобила, колкото и газ да даваш а колко пъти съм виждал фора да карат на механична спирачка без да са разбрали. Ел. Спирачката е по-добра и за тона се слага почти във всички нови коли.
  • #5
    32 rate up comment 0 rate down comment
    ххх ( преди 4 години )
    В моята кола, най-много ме дразни жена ми, като се качи!!
  • #4
    27 rate up comment 0 rate down comment
    Авторът.... ( преди 4 години )
    "Някои производители поставят външните огледала в ъглите, а на вратите."??? - ко речи???
  • #3
    13 rate up comment 2 rate down comment
    до #2 ( преди 4 години )
    Посърбяха те пръстите ли, та понаписа нещо? Щом в отговорите си хората са посочили това, значи ги дразни! "Ел. ръчна", жила и т.н. - смешно е, когато някой коментира с полувинчати знания.... Знаеш ли, че има "ел.ръчни", които работят също със жила? И тях ли трябва да ги опъваш след 20 дърпания? И на теб колко често ти се налага да дърпаш "ръчната" в движение? Ако всичко по хидравличната спирачна система на автомобила е изправно, никога няма да се наложи използването на ръчната в движение!
  • #2
    1 rate up comment 25 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Малко не ми е ясно кое е неудобното от ел. Ръчна спирачка, много по-удобна е от старите ръчни геги, които след 20 дърпания трябва да ходиш да и опъваш жилото, нещо което никога няма да ти се случи с електрическата. Освен това ако дръпнеш ръчната в движение, може да поднесеш а ел. Ръчната спира като нормалната спирачка.
  • #1
    23 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Любопитно, хорта се оплакват от насилствено вкараните технологии. Изненада? Едва ли.