IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Snimka Posoka Boec

Какво най-много мразят в колите си техните собственици?

Най-вече някои модерни технологии, които шофьорите не харесват

Новите автомобили са пълни с най-модерни технологии, които ги превръщат в компютри на колела. На теория те би трябвало да служат отлично на собствениците си, но се оказва, че не е точно така. Много шофьори не харесват и дори откровено мразят някои системи в колите си, въпреки че са принудени да ги ползват. Сайтът Automobili.it направи проучване и показа какво не харесват хората в колите си.

0 от 500
 • #6
  0 rate up comment 21 rate down comment
  анонимен ( преди 2 месеца )
  Ел.ръчна с жило? Ти не си добре. Такава глупост си написал, нещо като тъчскрийн с бутони. Още през 2001г. Когото започнаха да я въвеждат в горния клас, това което рекламираха, че вече няма да ви замръзне жилото през зимата, защото няма жило. При ел. Спирачката не можеш да помръднеш автомобила, колкото и газ да даваш а колко пъти съм виждал фора да карат на механична спирачка без да са разбрали. Ел. Спирачката е по-добра и за тона се слага почти във всички нови коли.
 • #5
  23 rate up comment 0 rate down comment
  ххх ( преди 2 месеца )
  В моята кола, най-много ме дразни жена ми, като се качи!!
 • #4
  21 rate up comment 0 rate down comment
  Авторът.... ( преди 2 месеца )
  "Някои производители поставят външните огледала в ъглите, а на вратите."??? - ко речи???
 • #3
  9 rate up comment 2 rate down comment
  до #2 ( преди 2 месеца )
  Посърбяха те пръстите ли, та понаписа нещо? Щом в отговорите си хората са посочили това, значи ги дразни! "Ел. ръчна", жила и т.н. - смешно е, когато някой коментира с полувинчати знания.... Знаеш ли, че има "ел.ръчни", които работят също със жила? И тях ли трябва да ги опъваш след 20 дърпания? И на теб колко често ти се налага да дърпаш "ръчната" в движение? Ако всичко по хидравличната спирачна система на автомобила е изправно, никога няма да се наложи използването на ръчната в движение!
 • #2
  1 rate up comment 19 rate down comment
  анонимен ( преди 2 месеца )
  Малко не ми е ясно кое е неудобното от ел. Ръчна спирачка, много по-удобна е от старите ръчни геги, които след 20 дърпания трябва да ходиш да и опъваш жилото, нещо което никога няма да ти се случи с електрическата. Освен това ако дръпнеш ръчната в движение, може да поднесеш а ел. Ръчната спира като нормалната спирачка.
 • #1
  18 rate up comment 1 rate down comment
  анонимен ( преди 2 месеца )
  Любопитно, хорта се оплакват от насилствено вкараните технологии. Изненада? Едва ли.