IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-големият SUV на Volkswagen получи спортна версия

Под капака на Atlas R-Line е поставен V6 мотор с 280 к.с.

Германската компания Volksawagen обяви излизането на пазара на най-мощната версия – R-Line, на кросоувъра Atlas (известен на някои пазари като Teramont), който е най-големият модел на марката в този клас.


Volkswagen Atlas R-Line


Автомобилът получава промени по екстрериора, както и нов силов агрегат. За дизайна на екстериора трябва да се отбележи, че праговете са в цвета на каросерията, което не е характерно за кросоувъри, но придава по-интересен и впечатляващ външен вид.

Дизайнерите са променили леко конструкцията на броните и са преработили изпускателнаа система. Освен това, за версията R-Line ще се предлагат 20- и 21-цолови джанти. В интериора промените са по-малко – вижда се приборен панел с обновена графика, волан с перфорираа кожа и алуминиеви педали.


Volkswagen Atlas R-Line

Volkswagen Atlas R-Line

Най-голямата новост е под капака - olkswagen Atlas R-Line получава 3,6-литров V6 с 280 к.с., който е съчетан с 8-степенна автоматична скоростна кутия. Поръчки за модела вече се приемат в САЩ, като цените стартират от 39 700 долара. 

Снимки: Volkswagen

0 от 500
  • #5
    6 rate up comment 3 rate down comment
    до 4 ( преди 4 години )
    Вземи погледни KIA Telluride, и това плямпай за това грозно подуто Caddy!
  • #4
    2 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    #6 Говориш за баща му, а той дали изобщо си го знае? ВАГи-нално амбреажче се е получило, който и да го е правил. А това, ако е красиво за някои, трябва спешно да отиде на лекар да се прегледа. А цвета на праговете с това на цялата кола е потресаващо грозно. Много е зле, че и спортна я нарекли. ВАГенска му работа...
  • #3
    12 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Доста прилична кола! Далеч по-красива от всекакви там Киа-миа, киокушнкай, или както са там!!
  • #2
    8 rate up comment 4 rate down comment
    .. ( преди 4 години )
    Аз съм виждал и спортен ЗИЛ. Едни руснаци му бяха закачили двигател от някаква М-ка и от 0 до 100 ги поравеше за 6 секунди.Също толкова смисъл има и от този спортен камион на ФВ. Само дето летящ със 200 ЗИЛ ще събира повече погледи :)
  • #1
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Wuhan Health Organis ( преди 4 години )
    Защо е нужно най-големият всъдеход на марка X да има спортна версия? Който иска спортно си взима спортно, който иска голямо си взима голямо, а това в случая е "голямо" със спортни претенции без покритие.