IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 екстри, които струват повече от нова кола

От часовник за 170 000 евро до боя за 10 000 евро - ето с какво се глезят богаташите

Покупката на нов автомобил просто задължава неговия нов собственик да похарчи и пари за допълнително оборудване. Често неговата стойност е по-висока от тази на чисто нова лека кола. Което е странно, защото всеки, който плаща огромна сума за нещо, очаква, че той ще задоволи всичките му потребности.

Нека обаче видим някои от тези допълнителни опции и ги сравним с цената на чисто нов автомобил. Взимаме за пример Dacia Sandero, която в Европа струва поне 8160 евро (в България е по-евтин – 14 390 лева). Ето какво можете да добавите към своята нова кола за тази сума:

Снимки: Производителите

0 от 500
  • #9
    1 rate up comment 0 rate down comment
    И.а до 7 ( преди 2 години )
    До 7 защо да се разделят по равно ти като си вземеш заплатата ходиш ли да си я дадеш на един пияница или наркоман, който не иска да се труди. От тука само керамика карбон спирачките си заслужават.
  • #8
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    (Керамичните спирачки сигурно от 50г. са в моторните спортове) яко си се надишал с лепило мой. като не знаеш нищо трай си там. не си единствения капацитет мое да спориш с пешо от село но не и с мен
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Нов световен ред ( преди 3 години )
    Ако парите по света се разделят по равно между всички хора на планетата, то всички ние ДО ЕДИН ще сме милионери и ще можем да си позволим къща, кола и т.н.
  • #6
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #4 В богата Европа умират бели хора, а не само там където си мислиш и където растат банани. Тук няма банани и зимата стотици хора завръзват и са в окаяно положение. А за теб нормално ли е 1-2 % от хората на земята да притежават над 90% от всички блага? Нормално ли е в Африка корпорации да са изкупили водата, изворите и водохранилищата и така да държат в робство населението, а управленията на държавите да са васални, както между другото е у нас и както изкупиха всички минерални извори.
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    *** формула едно и всичките моторспортове до появата на карбон керамични спирачки с какво са карали? омекнала ти е главата, намали я тази дрога недорасляк
  • #4
    2 rate up comment 2 rate down comment
    до № 3 ( преди 3 години )
    А па,представи си, че има хора със собствен /избягвам честен/ труд, изкарали много кинти!? Що требва да ги е грижа за оня "***-й-мун" от Африка, дето го мързи да обере банана в двора си!
  • #3
    7 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #1 Преди да пущаш спам е добре да пуснеш търсачката! Всъщност целта ти е да тролиш, както винаги го правиш. Както и да е, изброените екстри според мен са абсолютно безсполезни, безсмислени и показващи до къде е стигнала деградацията, егоцентризма, комплексарщината и егоизмът на богатите. Грозно е да умират хора от глад и жажда по света при условие, че храната и водата са достатъчни за всички на този свят. Човешката лакомия ще ни погуби...
  • #2
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    #1 Това пък откъде го измисли? Поръчвана е и дори има клипове с колите и снимки.
  • #1
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Любпотитното за екстрата на Lexus е, че никога не е била поръчвана. Нито една бройка. Тъжно, но факт.