IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Американец си взе регистрационен номер COV1D19

Идеята се родила спонтанно, докато си пийвал с приятели

Американец си взе регистрационен номер COV1D19

Жител на американския щат Охайо получи временни номера за автомобила си с името на коронавируса, който се разпространява по целия свят. На стария му Ford Mustang GT от 1986 г. вече има регистрационна табела COV1D19.

Америка е сред малкото държави по света, в която всеки собственик на автомобил може да поръча индивидуална комбинация от цифри и букви за регистрационен номер. Единственото условие е табелата да не бъде обидна или вулгарна.

Идеята да си вземе такъв номер дошла на мъжа спонтанно - по време на среща с приятели в бар, на която обсъждали коронавируса. По време на разговора мъжът решил, че би било забавно да се опита да получи регистрационна табела за колата си с името на вируса.

Още на следващата сутрин той отишъл в транспортното бюро в Охайо. Полициите през смях го предупредили, че най-вероятно ще най-вероятно молбата му за такъв номер ще бъде отхвърлена, но тя била приета. Засега мъжът е получил само хартиени временни номера, но скоро ще му бъдат изпратени и постоянните.

0 от 500
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    д-р. Куртев ( преди 4 години )
    Щом и там въведоха извънредно положение заради грип,значи Демокрацията наистина е в опасност: "Онзи ,който жертва основна своя свобода,за да постигне малка временна сигурност,не заслужава нито сигурност,нито свобода !!!" Б.Франклин !!
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    В Бг каквото и да е не се е случило докато не се възпее в кючек.