IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Антъни Джошуа с сдоби с уникален Range Rover

Тази кола ще вози шампиона до мача му с Кубрат Пулев

Антъни Джошуа с сдоби с уникален Range Rover

Компанията Land Rover представи уникален Range Rover SVAutobiography, създаден за световния шампион по бокс в тежка категория Антъни Джошуа. Колата е направена от подразделението за персонализация на британския производител, като е подчинена изцяло на темата за бокса.

Уникалните детайли включват името на шампиона, което е гравирано в салона заедно с инициали IBF, WBA, WBO и IBO (това са боксовите организации, чиито световни титли са притежание на боксьора). Седалките са гравирани с неговия подпис, а на вътрешните дръжки на вратите са изрисувани боксови ръкавици.

Range Rover SVAutobiography

Всъдеходът е боядисан в специален черен цвят, а решетката на радиатора е от графит. Този Range Rover е поставен на 22-цолови джанти, зад които се крият червени спирачни апарати. На отворите в предната част е поставена щампа „258“, тъй като така се казва управляваната от боксьора компания.

Специалното издание Range Rover запазва стандартния V8 двигател с обем 5,0 литра, който развива 565 к.с. Ускорението от 0 до 100 км/ч отнема 5,4 секунди, а максималната скорост е 250 км/ч. От компанията не обявяват колко е струвал автомобила на Джошуа, но стандартният Range Rover SVAutobiography е най-скъпата версия на модела, като стартира от 170 555 паунда.

Още снимки - вижте в галерията:

А от щаба на Джоуа обявиха, че този автомобил ще бъде използван за превозване на боксьора до следващата му защита на титлата, която е срещу българина Кубрат Пулев през юни в Лондон.

Снимки: Range Rover

0 от 500