IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите спортни седани на нашето време

Е, има и едно комби, но не за разнообразие (ГАЛЕРИЯ)

Някой би могъл да каже, че тази статия е закъсняла с десет години. Друг пък с усмивка ще си припомни легендите от миналото. Ние обаче вярваме, че духът на спортните седани живее в сърцата на всички запалени по автомобилите и затова сигурно ще оцените тази селекция от десетте най-добри спортни седана на нашето време.

0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 0 rate down comment
    До #14 ( преди 4 години )
    За единственото Ферари, което не се казва Ферари, не носи емблемата на Ферари и заради Енцо Ферари - колата никога не се е казвала Ферари ли се напъваш? И нещо за надървените философи се опита да кажеш, а? Аман от желаещи да "блеснат" компетенти!
  • #13
    0 rate up comment 1 rate down comment
    До 4 ( преди 4 години )
    Ферари с "шестак" е имало, прочети малко преди да пишеш. https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%80%D0%B8_%D0%94%D0%B8%D0%BD%D0%BE_(%D0%B4%D0%B2%D0%B8%D0%B3%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB)Иначе дървени философи е имало и винаги ще има
  • #12
    3 rate up comment 1 rate down comment
    до 10 ( преди 4 години )
    Точно заради упорити хора,които отказват да четат, се създава некомфортна среда на дискусия. От момента в който ФИАТ престана да е самостоятелна фирма акционерите на Ферари се отделиха и регистрираха компанията в Холандия. Акциите и са разпределени в три основни дяла и може да се информирате, кой притежава най-голям ( но не ключов ) пакет. Ферари в официалната си история казва, че е създало двг с крос плейн кол. вал, но ВИЕ знаете повече от тях. Аман от писатели с псевдо антикварни знания
  • #11
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    едно време карах един Сеат Ибиза от 1986 - от времето когато Сеат бяха 95% Фиат.. еми двигателя беше design by Porsche... нищо че беше 1.2 63 коня :) Междудругото беше адски по-пъргав спрямо сегашните 60-70-80 коня автомобили.
  • #10
    2 rate up comment 0 rate down comment
    до 5 ( преди 4 години )
    Преди години, когато анонсираха появата на "новата Лада 2108 - Спутник" - в брошурите и прес съобщенита се анонсираше, че техния ДВГ е "разработен съвместно с Порше". Случая с Ланча и Алфа е идентичен - обикновен Пи-аР и удобно "осчетоводяване" на вътрешни "разходи". Казано иначе - приказки.
  • #9
    0 rate up comment 6 rate down comment
    до #5 ( преди 4 години )
    Ферари Е част от ФИАТ, съществува все още благодарение на ФИАТ и именно заради ФИАТ бившите им "врагове" от Алфа, Мазерати и Ланча са беззъби домашни любимци "използващи Ферари двигатели". Ферари с "крос-плейн" НЯМА - това е факт. Има Ланча, има Мазерати, има Алфа но Ферари не. Факта, че Ланча, Алфа и Мазерати имат "надписи Ферари" на новите си модели - не променя нищо. Ферари с "крос-плейн" просто няма, Толкоз по темата.
  • #8
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Къде са Cadillac CTS V, Cadillac CT6 V Blackwing, dodge charger srt hellcat widebody, lexus gs f, jaguar xe sv project 8, mercedes gt 63.
  • #7
    2 rate up comment 1 rate down comment
    До 4 ( преди 4 години )
    А М178 е развитие на М177. По погрешка са счели, че първият е използван и в Е63S, което сте прави, че не е вярно. Но има АМГ двигател със мощност от 503 hp, който е 4 литров, но се монтира на други модели, не и на Е63.
  • #6
    12 rate up comment 6 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Това, че няма грозни жълти антики е ясно, само не разбрах, какво прави тоя сандък натъпкан с акумулатори, при тези луксозни коли?
  • #5
    2 rate up comment 4 rate down comment
    До 4 ( преди 4 години )
    Ферари не е част от групировката ФИАТ, нито от Фиат - Крайслер ( както се казва в действителност ). Ферари е регистрирана в Холандия и е най-вече публична собственост ( около 70% от акциите ). А Ферари е създало двигател с крос плейн колянов вал за Ланчия Тема, но е осмак.