IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 модела от 90-те, които още се търсят

Те могат да служат на стопаните си още дълго време

Автомобилите от края на миналия век, търкалящи се по пътищата на нашата страна, а и не само по нея, отдавна са норма. Може и да са на по 25-30 години, но на някои от тях това не им личи по външния вид. Причината най-вече е в това, че доста собственици се грижат добре за тези свои любимци. А някои от моделите от 90-те години все още се търсят на пазара втора ръка заради своята надеждност и качества.


7 модела от 90-те, които още се търсят (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #14
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Ттт ( преди 1 година )
    Пасат Б3 не е за подценяване
  • #13
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Баш Майстора Монтьор ( преди 1 година )
    Евтино и хубаво няма! Никой няма да ви продаде читав автомобил евтино, пазарът не работи така! В крайна сметка в автомобила возите себе си и семейството си, а това е най-ценното в живота! Не пестете пари от автомобили, гуми, спирачни системи, окачване и обслужване! Ако имате 10 хиляди лева, не си купувате автомобил за 12 хиляди лева, а си купувате автомобил за 6 хиляди лева, обслужвате го за 2 хиляди лева и си оставяте 2 хиляди лева резерва за непредвидени разходи и ремонти! Лека и безаварийна!
  • #12
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Радко Пиратко ( преди 1 година )
    Стари автомобили търси някой, който в момента няма възможност да си закупи нов автомобил! В което разбира се няма нищо срамно или притеснително, аз също доста години карах стар автомобил, но откакто работя в IT индустрията, успях да закупя нов автомобил! Дано повече българи да имат възможност да си закупят нов автомобил, най-искрено им го желая! След като веднъж го направят, никога повече няма да закупят нещо употребявано!
  • #11
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Също и nissan primera p11
  • #10
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 4 години )
    Не съм голям фен на БМВ,но не видях е36, като цяло все още се срещат и се търсят,а дизайна стана на 30 години и все още някък се вписва, има доста здрави мотори и са евтини за подръжка!
  • #9
    9 rate up comment 3 rate down comment
    Иво ( преди 4 години )
    Аз такъв Форд не съм виждал отдавна, освен в махалата в Самоков. Субарото и то, ако има останал някой неизгнил експонат. Не обичам Пежо, но този модел определено им е сполучлив.Всеки вярва във своите убеждения, Пасат определено трябва да фигурира, както и Волво.
  • #8
    17 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Комшията кара Пежо 405 дизел, набор 92. Тея дюзи и помпа що менте нафта са прекарали за 20г откакто я има само те си знаят. И не ще да мре тоя мАтор.
  • #7
    20 rate up comment 2 rate down comment
    Някой ( преди 4 години )
    За Пежото потвърждавам. Фейслифтовата ХДИ е абсолютен чук. Въпреки че и те вече позагниха.
  • #6
    11 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    не знам алфите колко феноменални ... са, но като гледам що народ ги търси в Българияь и ги кара, вероятно са доста добри.
  • #5
    27 rate up comment 5 rate down comment
    Българина ( преди 4 години )
    Веднага бих добавил Пасат 2(във всякакви разновидности).Поогледайте се на кое и да е кръстовище -още се въртят!