IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 елемента в колата, които внезапно могат да избухнат

Дори масленият филтър и крушките крият подобен риск

Нито една кола не може да избухне така, както показват по филмите. Това обаче не отменя факта, че във всеки автомобил има много части и елементи, които могат да се взривят по всяко време, дори по време на движение. Кои детайли са изложени на риск и какво може да се случи с автомобила при такъв инцидент.

0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    На твореца на тая глупост му е избухнал мозъка.
  • #5
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Абе из туб-а има някои клипчета с доста ефектни експлозии.
  • #4
    8 rate up comment 0 rate down comment
    Холивуд ( преди 4 години )
    Пропуснали сте най-важния компонент - резервоара.
  • #3
    1 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Съгласен съм, че първият е неграмотен и опитвайки се да наспами със сложни думички се опитва да "преекспонира своя случай", но абсолютно не съм съгласен с втората част от въпроса. Не трябва да се иска диплома за свидетелство за правоуправление!!! Това не е интелектуална дейност. Никъде по света не се изисква такова. И ако бъде премахната тази простотия тук, доста повече хора биха имали истински книжки и минали истински глоксове
  • #2
    12 rate up comment 2 rate down comment
    Даскала ( преди 4 години )
    И като си праскаш "случай", "батерий", "завой", я ми кажи как е единствено и как е множествено число на тези думи. Щото ако не можеш ще трябва да повтаряш 6-ти клас и да ти се отнеме книжката поради невалидна диплома за средно образование. Даже имаме предложение към министерството при всяко подновяване на СУМПС, да се прави тест по българска граматика и свидетелството да НЕ се преиздава ако лицето се окаже неграмотно.
  • #1
    9 rate up comment 5 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    Според мен така се раждат "гаражните" легенди.Тези "интересни случай" описани в тази статия са прекрасен повод някой "по-умен" да ги вземе за чиста монета, после той копнеещ да блесне с некоя сензация пред ахваща от възхита публика, ги предава доокрасявани и преекспонирани до безумие,после така от уста на уста и хоп се ражда "истината" за нещата. Само да кажа, че така се роди и мита за демокрацията, за европейското ни светло бъдеще и още много други "истини",с които корисни хора ловяха шарани!