IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци направиха първия тунинг за Aston Martin DBX

Моделът CLR AM засега е само с оптичен пакет, но по-късно ще се предлагат и доработки за двигателя

Германци направиха първия тунинг за Aston Martin DBX

Първият SUV на Aston Marin бе представен съвсем наскоро, но първите тунинг-фирми започнаха да представят своите версии. Първа бе фирма Lumma от Южна Германия. Идеята е да бъдат създадени 20 преработени с външен комплект модела CLR AМ.

Всеки пакет за доработка включва голям брой компоненти за каросерията. Поглед към предницата показва многобройни модификации. Преден спойлер под бронята, отвори в предния капак и променена радиаторна решетка са новите детайли, изработени от видим карбон.

Lumma CLR AM

Отстрани Aston Martin DBX е получил сериозна преработка. Праговете, лайстните на праговете и накрайниците на калниците се сливат в едно с видимо разширените калници и така подчертават цялостния дизайн. Дали резултатът е успешен, оставяме да решите сами.

Към оптичния тунинг са представени и голям брой ковани лети джанти с централно заключване. Оптималните комбинации от джанти и гуми ще бъдат изпробвани до началото на продажбите в четвъртото тримесечие на годината и ще бъдат обявени по-късно.

Lumma CLR AM

Отзад Lumma замества серийната престилка с такава своя разработка и я допълва с още компоненти от видим карбон. Новият дифузьор, спойлерът в бронята от три части и спойлерът на покрива завършват карбоновия аеродинамичен пакет и освобождават място за карбоновите накрайници на двойната спортна ауспухова система.

В салона също е използван карбон. Лайстните, ергономично оптимизираният волан с карбонови детайли, както и педалите от карбон са част от ексклузивното облагородяване на салона на Aston Martin DBX.

Lumma CLR AM

Хорст Лума и неговия екип разработват и изпробват и други оптични и мощностни компоненти като увеличаване на мощността и модификации в окачването, за да разширят програмата за Aston Martin DBX до началото на продажбите през есента. Цени не са обявени.

Снимки: Lumma Design

0 от 500