IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Audi RS 4 Avant вече с 510 к.с.

Германската тунинг-фирма Abt проведе поредната си акция за повече мощност

Audi RS 4 Avant вече с 510 к.с.

С първото Audi RS4 Avant от края на миналото хилядолетие баварската марка започна една изключително успешна традиция. 20 години по-късно актуалният модел е при дилърите в своята фейслифт версия. Подобно на предшествениците си той се предлага като комби и продължава традициите повече от забележително.

В серийната си версия малкият събрат на RS6 директно се вписва в лигата на спортистите. 450 к.с. и 600 Нм максимален въртящ момент са сериозни данни. Те обаче не впечатляват инженерите от Abt, които се възползват от потенциала на 2,9-литровия V6 агрегат. С помощта на промяна на софтуера на двигателя мощността е вдигната до бруталните 510 к.с. и 660 Нм въртящ момент.

Abt Audi RS4

Разбира се, тази мощност трябва да бъде пренесена безопасно на пътя. Фирмата предлага собствено разработено спортно окачване за RS4 Avant. Който желае да постигне максимална стабилност в завои, може да поръча допълнително и спортни стабилизиращи щанги.

Помислено е и за дизайна. След фейслифта RS4 показва новата предна част. При Abt радиаторната решетка е в бляскаво черно и са добавени нови странични отвори за въздух. За да се отличава от нормалните А4 Avant, RS4 е и доста по-широк с по 30 мм от всяка страна.

Място за подходящите джанти също има. Тук фирмата предлага пълна гама от черни и тъмни тонове. Размерите на сериите DR и FR са 20 и 21 цола.

Снимки: Abt Sportsline

Вижте още снимки в галерията:

Тагове: abt audi rs4 avant тунинг
0 от 500