IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Германци доработиха дизелово Audi S5 Sportback

Динамичното купе вече е с 384 к.с.

Германци доработиха дизелово Audi S5 Sportback

В средата на 2019 г. Audi преработи модела си S5. То вече притежава 48-волтова електрическа мрежа и система за мек хибрид. Единственото задвижване на луксозния модел с пет врати е изключително мощният TDI с 347 к.с. и 700 нютонметра въртящ момент.

Още в серийната си версия S5 TDI ускорява до 100 за 4,9 секунди. Abt Sportsline твърдят, че може и по-бързо. След доработката на модела ускорението вече е 4,7 секунди. Това се постига с помощта на нов команден блок ABT Engine Control (AEC). Разработеният от фирмата блок вдига мощността до 384 к.с., а максималният въртящ момент достига 760 нютонметра.

Abt Audi S5

Идеално напаснати за S5 са окачването на ABT с регулируеми пружини, което позволява снижаване на предния и задния мост от 15 до 40 мм и стабилизиращите щанги. Допълнителен стил внасят 20-цоловите алуминиеви джанти тип ABT Sport GR с бляскаво черен завършек.

В салона ABT Audi също е всичко друго, но не и еднообразно. Още с отварянето на вратите на асфалта се прожектира логото на тунинг-фирмата, което загатва за особения характер. Индивидуалната програма на фирмата позволява намирането на подходящ стил за всички. Специални стелки завършват програмата за доработка.

Снимки: Abt Sportsline

Тагове: coupe sportback s5 audi abt
0 от 500
  • #9
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Научи се да стоиш в дясната лента на магистралата и няма да ти присветват.
  • #8
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    BMW 550d 2010г е с 381 коня и 750нм. 10 години по късно ауди имат отговор ама освен да си я купиш ще трябва и тунинг да и направиш
  • #7
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До ... ( преди 4 години )
    #6 ами присветкат на бедни *** като тебе, дето са "закротили" рендаците на 120км/ч в лявата лента. щото си знаят, че друга колица в близките 10-на години няма да и видят!#7 имаше там едно състезание 24 часа Льо Ман ...
  • #6
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Ако ( преди 4 години )
    Ако дизела беше толкова хубав, Ф1 щаха да са само дизели.Имал ускорение имал въртящ момент.. явно от Ф1 всички са празноглави некадърници.
  • #5
    5 rate up comment 5 rate down comment
    до #2 ( преди 4 години )
    ти гледай да не те срещне такъв "дедо" на пътя, че ще ти се облещят очичките с твоето оризарче ели ренденце!
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    ааа ( преди 4 години )
    Нашите коментари за и против, нямат нищо общо със целта на подобни "презентации", а само повод най-много ние да се скараме помежду си във форума. Жалко ако това се случва.
  • #3
    1 rate up comment 1 rate down comment
    ааа ( преди 4 години )
    Именно, тава е част от рекламната стратегия на големите брандове, подобни статии качват рейтинга т.е покупателните нагласи в широк кръг от потенциални купувачи на различни пазари, което означава, че всеки от тях ще формира различни доводи защо би го купил. След това, идва нова ред на нов тунинг, после още статии, нови снимки и т.н. докато глобалните продажбите не скачат до небето, както се казва. Реклама. Това е.
  • #2
    16 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Това да си купиш спортна кола на дизел, особено пък Ауди, е все едно да натъпчиш дедо си с виагра и да го пуснеш в тиндър. Вярно е, че ще върши работа, ама...
  • #1
    6 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    кой го е грижа за птичките и пчеличкитекато подадеш газ сменяш сезоните и всичко отлита на юг