IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Още 2 модела на Volvo станаха хибриди

Обноветиге S90 и V90 получиха най-новата аудио система Bowers&Wilkins (ГАЛЕРИЯ)

Още 2 модела на Volvo станаха хибриди

Шведският автомобилен производител Volvo показа обновените версии на седана S90 и комби моделите V90 и V90 Cross Country, които получиха изискан външен дизайн и изцяло новата аудио система Bowers&Wilkins.

Година и половина след кросоувъра XC90, те също вече са достъпни с хибридно задвижване. Освен това дизайнерите на Volvo показаха редица подобрения в предната и задната част на S90 и V90, включително нови фарове за мъгла, нов дизайн на спойлера и нова долна предна броня. При V90 и V90 Cross Country най-забележим е новият дизайн на задните светлини, които са станали изцяло LED. Гама от нови цветове на екстериора и дизайн на джанти допълнително подобряват възможностите за персонализиране.

V90 Cross Country

В салона се е появила най-новата аудио системаBowers&Wilkins, която осигурява още по-добър звук благодарение на нови функции като подобрен усилвател, автоматично намаляване на шума и нови настройки. Друга нова функция е усъвършенстваният пречиствател на въздуха със сензор за частици PM 2.5. Първоначално разработен за китайския пазар, а сега достъпен в моделите на компанията по целия свят, той позволява на шофьора да контролира качеството на въздуха с помощта на централния екран. При желание, само за няколко минути Advanced Air Cleaner може да почисти въздуха от почти всички малки прахови частици.

Всички модели от сериите 90 и 60 сега също така са оборудвани с два USB-C порта в задната част на салона, които заменят 12-волтовите. Вградената функция за безжично зареждане за смартфони, въведена за първи път на малкия кросоувър XC40, вече се предлага при повечето комплектации. По отношение на материалите, ексклузивните седалки от вълнена смес, представени за пръв път в XC90 миналата година, сега се предлагат и при всички нива на оборудване, а за най-високите ще има вариант и без кожа.

Още снимки - в галерията:

За първи път представени на кросоувърите XC90 и XC60 миналата година, "меките" хибридни системи вече ще се предлагат на всички модели от сериите 90 и 60, както и на кросоувъра XC40. Хибридният V90 Cross Country пък е първият електрифициран модел в историята на серията Cross Country. Меките хибриди на Volvo осигуряват до 15% икономия на гориво и намалени вредни емисии в реални условия. Спирачната система взаимодейства със системата за рекуперация на енергия и намалява разхода на гориво, като възстановява изгубената по време на спиране кинетичната енергия, за да зареди батерията.

Снимки: Motor

0 от 500
  • #1
    3 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    радвайте се на живота докато не сте си купили волво джереми кларксон измисления премиум волво s90 е с китайски вин и масово автомобилите горят като факли заради полимерни колектори и тръбопроводи и катализатори чайна майнаhttps://topsport.bg/other-side/dzhipat-na-doktora-na-botev-pd-se-zapali-nyama-postradali.htmlhttps://***.driving.co.uk/news/fire-destroys-plug-hybrid-volvo-xc90-charging