IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на колите, които експерти препоръчват за купуване

Тези автомобили получават най-високи оценки от Consumer Reports

Топ 10 на колите, които експерти препоръчват за купуване

Изданието Consumer Reports предложи нова класация, в която, според нейните експерти, попадат 10-те най-подходящи за закупуване модели на пазара в САЩ. Автомобилите са тествани от редакторите на изданието, като са били оценявани и от потребителите. Те получават най-високи оценки, като е отчитат пътните им тестове, прогнозираната надеждност, удовлетвореността на собствениците им, както и безопасността, която предполагат.

В списъка попадат само модели, в чиято серийно оборудване е включена система за предупреждения за опасност от сблъсък, като и с функция за аварийно спиране с разпознаване на пешеходци. За първа година тези системи са задължителни за новите автомобили, продавани на пазара в САЩ. Допълнителни точки получава функцията за наблюдение на слепите зони. Най-добрите коли са разделени не само по класове, но и по цена.


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #18
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Kuky ( преди 3 години )
    И как американския пазар е определящ за качеството на автомобилите! Нация с президент , който иска да си инжектират дезинфектант ще е определящ! Японскитв фенове стига се се оправдавали за грешния си избор на автомобил. Грешката си е ваша. Извинявайте :)
  • #17
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Pfff ( преди 3 години )
    Към *** под мен , интересното че ума немски бангии- Toyota Supra - даже умните японци разбраха че не могат да направят спортен автомобил и помолиха BMW. Факт . Статията е грешна като казва че мотора на Supra e V6 , срам- мотора е редови 6 цилиндров специалност на Bmw.
  • #16
    3 rate up comment 4 rate down comment
    ники ( преди 4 години )
    много засегнати сектанти защото няма и една германска бънгия с извинение на немския инженер някой му е отворил главата изак... се е в нея и я е затворил казвайки му че може да прави автомобили
  • #15
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Мазда ( преди 4 години )
    Много добра класация, която, въпреки че е за Щатите, все пак показва нещата такива, каквито са, а именно - японците са номер 1, факт и то не от вчера. Американците се намесват в класацията с Тесла и това също е нормално, никой няма да отрече достойнствата на тесла 3. А си мисля, че интересното тепърва предстои...
  • #14
    17 rate up comment 9 rate down comment
    Мен ( преди 4 години )
    Интересно няма немски маслояди, защо ли?Защото статията не е на аутобилд. Пък наш ***, с 3к в джоба търси нещо немско, дизел, по възможност голф. Говори за "премиум" немски автомобили и се мае как да сложи газчица на FSI-то.А японските са кошници щото и на вторичния пазар са цифра. Гроздето е кисело. Ама карай да върви приказката с пичовете, докато чакаме в сервиза заедно.
  • #13
    11 rate up comment 1 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    Всеки човек, който тръгне да си купва кола има нужда от повече и от по-всеобхватна информация, за да може да вземе правилно и навременно решение при закупуването си на автомобил.Такъв тип класации на експерти също биха били доста полезни. То е ясно. Но ще се радвам, Български експерти от България да предложат Българска класация за предлагатните на Българския пазар модели. "ОК"
  • #12
    4 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    абсолютно - не се проверява какво е валидно за тук и какво не - преписва се сляпо от щатски медии....
  • #11
    16 rate up comment 3 rate down comment
    ПЕШО ( преди 4 години )
    За кво ни ги пускате тия глупости? Щатските коли са различни от европейските. За нас тая класация е безсмислена.
  • #10
    7 rate up comment 11 rate down comment
    васо ( преди 4 години )
    Добре че никой не чете тия краварски реднешки класации- пазара,брачед виже цифрите за продажбите, там се е произнесъл Негово Величество купувача,
  • #9
    8 rate up comment 18 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    За хора, дето им трябва няма самоходна черупка и единствено гледат да им излиза евтинко - ок. Там са Тойотките. Ама пък почти всеки си мечтае за нещо премиум - и то е германско. Нека си го признаем. Просто на повечето не им стиска. Пишете - Класация за скръндзи. Аз специално Тойота и на половин цена да ми я дават - не я искам.Карал съм служебни такива и Киички разни. Ами консерви са това.