IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ford Fiesta ST получи 235 к.с.

Нов пакет на фирма Mountune увеличава мощността на хот-хеча

Ford Fiesta ST получи 235 к.с.

Специализираната в продуктите на Ford британска тунинг-фирма Mountune разработи най-мощния ъггрейд за Fiesta ST, вдигайки мощността на малкия спортист до 235 к.с. Новият комплект m235, който струва 575 британски лири (687 евро), предлага допълнителни 10 к.с. от досегашния пакет M225 и вдига мощността на 1,5-литровия трицилиндров двигател с 35 к.с. в сравнение със стандартната версия. Максималният въртящ момент също е увеличен от 290 до 350 Нм.

Алек Пел-Джонсън, шефът по мощностните ъпгрейди на Mountune твърди, че новият комплект предлага както значителна мощност, така и удоволствие за шофьора.

Ford Fiesta ST Mountune

Модификациите на двигателя не са всичко. За Fiesta ST са разработени и други опции, които подобряват представянето и ежедневната пригодност. Предлага се превключване без ограничител на оборотите, който е комбиниран с подобрената ауспухова система.

Пакетът m235 включва и система, следяща налягането в цилиндрите при използването на допълнително запалване, което осигурява значително увеличение на мощността в целия оборотен диапазон. 

Ford Fiesta ST Mountune

Клиентите ще могат да изтеглят и приложение за смартфон, с което ще могат да инсталират и контролират калибрацията и с което ще могат да правят промени в мощността на автомобила си. Пакетът m235 включва три калибрации, включително настройка Performance с по-агресивен лаунч-контрол и подобрен звук на ауспуха, както и софтуер тип имобилайзер за защита от кражба.

Снимки: Mountune

0 от 500
  • #1
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    всичко е ок, *** цената като за Фиеста Уеко ме притеснява... почват от 65к... . За тия пари има купри, мегани и други по 200+ коня коли.