fallback

10-те най-добри интериора на 2020 година

В класацията на Autotrader са включени модели до 50 000 долара

Експертите от автомобилното издание Autotrader направиха своя класация на най-добрите интериори на модели с цена до 50 000 долара. Идеята е да се покаже, че не само скъпите спортни или луксозни коли се отличават с впечатляващ салон. Именно при автомобилите от среден клас скъпите материали и оборудване позволяват и сериозно увеличение на цената, което съответно води и до по-големи печалби за техните производители.

Снимки: Производителите

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 4 години )
    #7Интериора за теб екраните ли са само? И между другото на Мазда 6 екрана си е супер и не той зарежда, а ОС се зарежда. Не намирам някаква разлика с на други марки. Веднага се включва.С телефона се свързва за 4-5 сек., а радиото започва да свири след около 2-3 сек. Честно казано не съм засичал, но мога да направя клип и да се увериш, че няма такова нещо, което ти твърдиш, че бил бавен екрана. За РАВ 4 всички казва,че е супер удобен, защото не е само тъч, а има и физически бутони.
  • #4
    анонимен ( преди 4 години )
    коментаторичи, прочетете първо бе - "интериори на модели с цена до 50 000 долара". Кво Порше Тайкан, кви шест лева
  • #3
    анонимен ( преди 4 години )
    #5 не беше ли Рено? или са е друго...
  • #2
    Факт! ( преди 4 години )
    Тесла над Всичко!
  • #1
    анонимен ( преди 4 години )
    някои са далеч от представата ми за красив интериор... *** как да е. Всяка класация си е с уклона на избирателната комисия и изданието което я прави.
fallback
Последни