IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Топ 10 на най-продаваните автомобили в света за 2019

Лидерите са същите, като една марка има 3 модела в челото

Кои са най-продаваните автомобили през 2019 г.? Отговор на този въпрос дава изданието Motor1, което публикува Топ 10 на най-успешните модели за миналата година. Класацията се различава значително от тази в Европа, като в нея влизат машини от най-различни класове. Има, разбира се, кросоувъри, но също така пикапи и дори голям седан. Вижте кои са те в галерията ни!


Снимки: Производителите

0 от 500
  • #8
    3 rate up comment 2 rate down comment
    abc ( преди 4 години )
    Суби(#1), дай да си регистрираш едно никче, примерно "Суби" и да пишеш от него, а не "анонимен" да казваш на всички наред "***". Става ли?
  • #7
    3 rate up comment 4 rate down comment
    сепуко харакири ( преди 4 години )
    Тука гледам Дошо се е разпищолил и писал повечето коментари. Браво.Аз в Америка не живея и нямам намерение да ходя в държавата с най-много бездомни и най-много затворници, обаче мога да кажа в Европа как е,а това е най-класният пазар, пакистанци, снежанки и пр.*** на обшеството са луди по корола.Никоя престижна фирма или уважаващ себе си човек не взима такива коли, да ги наречем.Най-малкото защото са много грозни.
  • #6
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Хахаха *** разправя, че в сащ карали Корола социално слабите, а ми е интересно той самият какъв клошар е щом кара нов внос тди и си брои стотинките за нафта на нафтовата печка. Излиза, че е по-добре да си "социално слаб" в сащ отколкото "богаташ" в България. И същата тази форумна от*реп-ка ще ни обяснява за колите коя била хубава и коя не. Налягай си парцалите и събирай пари да си купиш нещо ново и тогава ела да говориш кое, как и защо ***!
  • #5
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Според едно предсказание на Ванга:- Коги Перник биде без водъ,гоуфо ке мре!!!
  • #4
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    В САЩ Корола я били карали социално слабите, а в Европа пък "богатите" карат Голф, Клио, Поло и Фиеста. Интересното обаче е защо в щатите не карат Фолк с Вагени, като те са по-евтини от аналогичните модели на Тойота? Защо никъде по света не карат немските каруци освен в облъчена от немската пропаганда Европа и Китай, където собствеността е 51% китайска на заводите, което значи, че колите са си в голяма степен китайски. Не, че в Европа не са, но тук са сглобени от дюнерджии и други подобни.
  • #3
    8 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Като например Самуел Джексън който кара Камри нали, много ги разбираш като гледам, а ти да не си оня дето днес мина на червено с БМВ-то без включени фарове?
  • #2
    6 rate up comment 17 rate down comment
    Абе ( преди 4 години )
    за да си купиш Корола трябва самоуважението ти да е 0!
  • #1
    18 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Японска доминация в световен мащаб, а форумната ВАГ0-нетка се хвали колко били продавали неговите любимци в Европа, която скоро изпада от 3-тото място в света След Китай, САЩ и Индия. И забележете не говорим за цели континенти, а за отделни държави, които продават повече от целият континент Европа. Това е богатата Европа в която се продават Гоуф, Клио, Поло и Фиеста и то на цени по-високи от 1-2 класа коли отгоре. Пълен смях е този континент. Добре е само за политици и тарикати.