IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

11-те най-очаквани нови коли през 2020 година

От първата хибридна Alfa до може би най-доброто Porsche в историята: ключовите премиери, които предстоят

Въпреки безмилостно затягащите се европейски стандарти за емисиите, 2020 ще е година на множество вълнуващи автомобилни премиери. Британският журналист Джейсън Барлоу, бивш водещ на Top Gear, подбра най-интересните според него. Някои от тях вече видяхме като концептуални модели, но сега идва времето да се появят като готови, производствени версии.


 

0 от 500
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Интересно да се спомене, че двигателя на Aston Martin Valkyrie е разработка на Cosworth и е най-мощния атмосферен двигател правен някога.
  • #13
    2 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Що пък да няма кой да си го купи? В днешно време какви хора какви коли карат в България.
  • #12
    4 rate up comment 1 rate down comment
    пропов ( преди 4 години )
    Абе много ревете против тия бъбреци на БМВ. Ми явно няма да си го купите. То и с малки бъбреци да беше, пак няма да си го купите. Е, какво излиза... вашето мнение няма значение. Те в БМВ ей така са решили, след ракиена вечеря, да разпънат бъбреците. Или пък имат маркетинг специалисти, които са проучили потенц. клиенти какво очакват?!
  • #11
    12 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    По италианските форуми има солидна информация, че това Мазерати е на базата на малко по-рано спряната от производство Алфа 6C. Използвали са разработеното шаси и трансмисия. Този 2.9 литров двигател е най-вероятно същият, който се слага в Алфа Джулия QV. Това се очертава да е страхотна кола.
  • #10
    2 rate up comment 2 rate down comment
    кирка ( преди 4 години )
    Имам чувството, че BMW са наели дизайнери от Тойота. Разширяват сътрудничеството.
  • #9
    2 rate up comment 1 rate down comment
    356 ( преди 4 години )
    Ford Mustang Mach E и Jaguar XJ не съм ги виждал, нито съм ги карал, но интуитивно ме привличат тези две ултимативно внушителни студия на съвременотто автомобилостроене. Ако ще избирам от всички 11, изберам само тези двете !
  • #8
    5 rate up comment 12 rate down comment
    потресаваща некомпет ( преди 4 години )
    за Поршето - "...и е куплиран - слава на Бога - с ръчна трансмисия." НЕ слава на Богу че още има пубери дето се радват на праисторически кутии!
  • #7
    8 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Колко хора по света могат да си позволят тези коли, че да са те "най-очакваните"...?
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    ддфгдфг ( преди 4 години )
    Абе преселекция глупости. Продават на дилъри, дилъра поръчва колата чака я колкото трябва и после я продава с дебела печалба, щото няма откъде другаде да я купи ако я иска веднага. И така ферари продават на уж на хора които имат ферари, а всъщност на дилъра. Само дето тези дилъри не са под път и над път и имат поне 10 ферарита на склад. Така си гарантират пазара изкупуват всичко налично напред и само от тях може да купиш. Явно криза за ферарита няма
  • #5
    2 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Няма го най-очаквания автомобил не само за тази година - Тесла Модел Y, това е гейм ченджъра ама явно нарочно е "пропуснат".