IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новата Kia Sorento бе разкрита преди премиерата

Кросоувърът е пораснал на размери и е получил нов дизайн

Новата Kia Sorento бе разкрита преди премиерата

Снимки на новото, четвърто поколение на Kia Sorento бяха публикувани в интернет преди премиерата на модела, която ще се състои през март. Кросоувърът беше заснет без никакъв камуфлаж по него по време на снимки на реклама на модела в Калифорния.

От фотосите ясно се вижда, че Sorento е напълно променен в сравнение с предшественика си. Автомобилът получава нова светодиодна оптика, като задните светлини имат различна форма и за разделени вертикални. Главните фарове вече са с 3 отделни секции. Освен това, кросоувърът е пораснал на размери, но с колко точно, предстои да разберем.


Kia Sorento


По предварителни данни, гамата двигатели ще включва 6 мотора, като те ще се избират в зависимост от пазара. Засега е ясно, че ще има два турбодизела - с обем 2,0 и 2,2 литра, както и бензинови - 2,0 и 2,5. Новото Sorento ще получи и хибриден агрегат, както и 3,8-литров V6, който ще се предлага за най-мощната версия на модела.

От компанията съобщиха, че премиерата на новото поколение на големия кросоувър на Kia ще се състои по време на автосалона в Женева на 3 март.


Kia Sorento


0 от 500