IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как новият Hyundai Sonata паркира сам

60-секундният клип бе създаден специално за Супербоул

Как новият Hyundai Sonata паркира сам

Пресслужбата на южнокорейската марка Hyundai направи рекламен видеоклип, посветена на бизнес седана Sonata от моделната 2020 година, който бе официално представен наскоро.

Особено внимание се обръща на системата Smaht Pahk (игра на думи - от Smart Park - умно, интелигентно паркиране - бел. ред.), тоест, че автомобилът може да паркира самостоятелно. Самият 60-секунден клип бе пуснат за първи път във финала по американски футбол Супербоул, който се състоя тази неделя (в него фаворитът Канзас Сити Чийфс надви Филаделфия Фортинайнърс с 31:20 и спечели втората си купа в историята).

Hyundai Sonata

В клипа участват прочутите актьори Крис Евънс, Рейчъл Драч, Джон Кразински, както и легендата на бейзболния Бостън Ред Сокс - Давид Ортис "Големият Папи". Рекламата започва с това как Евънс и Драч гледан как седан, който не е на марката Hyundai, опитва да се вмъкне в тясно парко място. След няколко опита шофьорът се отказва и решава да паркира колата другаде. Тогава се появява Кразински и опитва да се вмъкне на същото място.

Евънс и Драч се опитват да разубедят Кразински, но южнокорейският седан е снабден с функцията Smaht Pahk, за която той разказва на своите колеги. Тогава започва словесна "схватка" между тримата, в която фразата "Smaht Pahk" се чува доста често.

Снимки и видео: Hyundai

0 от 500
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Странно! В i40 (европейската Sonata) от 2015 г. същата система я има в най-виското ниво на оборудване.,
  • #3
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Много пошла реклама! Ако другите около него не са със смарт парк ми е интересно как ще влязат в колите си?! Освен през багажника не виждам друг вариант. Другото, което ми направи впечатление е, че страничните огледала не се прибраха автоматично, както трябва да е по принцип при такова паркиране, а и не само. Рекламата е кръгла нула!
  • #2
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Няма ли поне по 50 см разстояние от съседните коли НЕ паркирам. Ако видя кола управлявана от жена и особено да има тески столчета или играчки в колата НЕ паркирам там. Писна ми да оправям боя, лакове, врати и калници от такива мародери. А най-големите *** са тези, които се мъчат да минават с количките за пазаруване между колите. На такъв ръчичките да му строшиш е малко. Бесен съм! Що за хора са това не знам. Да увреждаш чуждо имущество без да те вълнува е изродщина.
  • #1
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Нет ( преди 4 години )
    Като се завираш близо до други коли ще получиш щети от вратите им.