IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новия Mercedes-Benz S-Class

Топ-седанът ще има прибиращи се дръжки на вратите и задвижване на ток

Ето го новия Mercedes-Benz S-Class

С разлика от един ден в Instagram акаунта Cochespias бяха публикувани снимки на новия Mercedes-Benz S-Class и обновения E-Class. Фотосите са направени в завода на германската марка.

Официално новият Mercedes-Benz S-Class трябва да дебютира до края на тази година. В интернет обаче изтече снимка от предсерийния вариант на седана, от която личи, че автомобилът ще има преработена броня и нова оптика, като в същото време ще запази радиаторна решетка с 4 секции.

Появи се и снимка на обновения Mercedes-Benz E-Class. Както може да се види от фотосите, двата модела ще загубят предна оптика с няколкото диодни "реснички" на дневните светлини. В същото време S-Class ще получи по-тясна оптика, а E-Class ще бъде оборудван с фарове с подобен дизайн, но с по-заоблени форми.

Mercedes-Benz E-Class

Освен това, още едно нововъведение и за двата автомобила ще бъдат "композитните" задни светлини със секции на капака на багажника. Използването на такова дизайнерско решение може да се види в модела CLS.

Отделно от това новата S-Class ще се предлага с прибиращи се дръжки на вратите. Този автомобил ще бъде дебютен в моделната гама на марката с подобна опция. В допълнение, топмоделът ще бъде оборудван с голям сензорен екран в салона, подобрена система за задвижване на всички колела 4Matic, както и електрификация на бензиновите двигатели.

0 от 500