IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Обновеният Mercedes-AMG E 63 S бе заснет без камуфлаж

Спортният седан ще получи хибридно задвижване

Обновеният Mercedes-AMG E 63 S бе заснет без камуфлаж

Снимка на обновената версия на седана Mercedes-AMG E 63 S беше публикувана в социалната мрежа instagram. От нея става ясно, че спортната версия е получила характерната за фейслифта на стандартния модел задна оптика, част от която е върху багажника. От сегашната Е 63 са взети трапецовидните тръби на изпускателната система и антикрилото.

Снимката е направена в завод на Mercedes, като липсват технически детайли за модела. От компанията обаче вече обявиха официлно, че готвят премиерата на обновената E-Class, като намекнаха за сериозно разширяване на гамата хибридни агрегати за модела.

Mercedes-Benz E-Class

Това кара експертите да вярват, че Mercedes-AMG E 63 S ще бъде първият модел от семейстото AMG, който ще получи хибридно задвижване, като агрегатът му ще може да се зарежда от електропреносната мрежа. Сегашното поколение на спортния седан развива 612 к.с., но се очаква при фейслифта мощността да надхвърли 640 к.с.

Известно е още, че след обновяването семейството E-Class още в базовия си вариант ще получи мултифункционален волан, информационно-развлекателен комплекс MBUX и цифров приборен панел с 10,25-инчов екран.

Снимки: instagram

0 от 500