IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новото Audi S3 сваля маскировката

Големите промени ще засегнат интериора на спортния модел

Новото Audi S3 сваля маскировката

Снимки на новото поколение на Audi S3 с минимален камуфлаж бяха публикувани от изданието Motor1. На тях ясно се виждат предната и задната част на модела, чиято премиера ще се състои по време на автосалона в Женева през март.

Решетката на радиатора и двете брони са покрити, но ясно се виждат четирите тръби на изпускателната система и новите фарове. Спортният външен вид на модела се подчертава от големите колела и агресивната предна част.

Audi S3

По-сериозни ще бъдат промените в интериора, където е поставен нов мултимедиен комплекс на централната консола. Експертите очакват салона на Audi S3 да повтаря до голяма степен този на новите Skoda Octavia и VW Golf. В основата и на трите модела е платформата MBQ на VW Group.

Очаква се, че под капака на спортния хечбек да попадне същият двигател, който ще се поставя и на новия VW Golf R. Това е 2,0-литров бензинов турбомотор, развиващ мощност от 329 к.с. Така версия S ще е максимална отдалечена от RS-варианта, който ще разчита на 400 к.с.

Audi S3

Предполага се, че дори премиерата на модела да е през март, продажбите на седана S3 и на хечбека S3 Sportback ще стартират едва в началото на 2021 г.

Снимки: Motor1

0 от 500