IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пет изумителни нови технологии, които скоро ще видим в автомобилите

От аудио без високоговорители до "прозрачен" преден капак: най-любопитните иновации

CES, изложението за потребителска електроника в Лас Вегас, се утвърждава като мястото, където дебютират не само най-футуристичните автомобили, но и най-напредничавите автомобилни технологии. При това някои от тях далеч не са мечти за бъдещето. Вероятно ще ги видим в серийни модели след не повече от две години, а в някои случаи - и след броени месеци. Ето пет от най-любопитните, представени в предпоследното издание. 


Пет технологии, които ще видим скоро в колите (ГАЛЕРИЯ):

 

0 от 500
  • #8
    5 rate up comment 5 rate down comment
    PG ( преди 4 години )
    Камера, която показва пред автомобила, имат всички офроудъри, включително и Дачия Дъстър. Камери, които показват ПОД автомобила, и на които можеш да видиш реално върху какво ти стъпват гумите, няма никой
  • #7
    7 rate up comment 4 rate down comment
    GP ( преди 4 години )
    Втората "иновация" я има при Toyota Landcruiser J150 и J200 от над десетилетие. Една добавка към вече споменатите би била "прозрачната" прожекционна A-колона.
  • #6
    6 rate up comment 4 rate down comment
    4 ( преди 4 години )
    Даже в обичайния набор "експерти" във форума ти изпъкваш, брато. Отдавна не се бях смял така добре :D
  • #5
    9 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Поредните тъпотии.
  • #4
    10 rate up comment 13 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Таблото, ако искате да ви дрънчи си вземате нещо нов внос и карате по нашите "хубави" пътища. Сега сериозно, няма как да докарат звук, който да е добър, като на тонколоните. Просто няма. А и като им знам колко са "добри" продуктите на Sennheiser съвсем се съмнявам. Скъпи, надценени са, правени в Китай и качество никакво. Иначе фирмата е немска, но продукцията им е бо-***. Това за безключовия достъп кефи, но дали няма и на него да му намерят цаката. А да гледам под капака не искам изобщо.
  • #3
    6 rate up comment 1 rate down comment
    kron ( преди 4 години )
    Прозрачният капак вече го има серийно в Range Rover. Наричат го ClearSight Ground View. Може би е на същия разработчик, но определено не е абсолютна новост.
  • #2
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Напротив, 3D визуализацията е като heads-up дисплея, позволява да не си отвличаш вниманието от пътя. За цената -ще видим
  • #1
    13 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Овсен защитата за безключовия достъп, всичко друго е абсолютно ненужни неща, които само биха оскъпили още колата. Който иска 3D табло или "прозрачен" капак, да си сяда на компютъра вкъщи и да цъка симулатори. Ще бъде по безопасно за него и останалите ..