IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Англичани тунинговаха пикапа на Mercedes

X-Class получи доработки от Kahn Design

Англичани тунинговаха пикапа на Mercedes

Представете си пикап от AMG на базата на Mercedes X-Class. Не е лесно нали? Но дали резултатът ще е добър в действителност? Тунинг-фирмата Kahn Design от Лондон, позната с елегантни доработки за модели на Land-Rover, прави опит в тази посока. Кажете „здравей“ на Pearl White Project Kahn Mercedes Benz X Class.

В Kahn очевидно са на мнение, че с полярно белия Benz може да се кара дори из Монте Карло. Да, преработеният X 250 d със своите 190 к.с. прави впечатление. Външните подобрения обхващат решетка в стил AMG, отвори за въздух в предния капак и отвори в предната броня, повдигане на каросерията, видими стъпенки и защита на вратите. „Пипнатият“ пикап стъпва на джанти G06 във формат 22 цола, поместени във вентилираните широки калници.

Зад тонираните стъкла откриваме предни и задни седалки, тапицирани в мека кожа с контрастни шевове. Добавени са и характерните за фирмата тапицерии на вратите, също в мека кожа и обшит скоростен лост. Централният подлакътник, арматурното табло и подлакътниците във вратите са тапицирани наново, а за разкош са добавени копчета с емблемата на фирмата.

Пакетът е завършен от скромно брандиране от Project Kahn, за да бъде известен майсторът, извършил подобно смело подобрение. Цената на доработката е точно 50 хиляди британски лири или 58 500 евро. Което е повече от цената на базовия Mercedes X 250 d 4matic, който се продава за 40 520 евро.

Снимки: Kahn Design

Вижте още снимки в галерията:

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 0 rate down comment
    васо ( преди 4 години )
    Номер 6, нормално е, вероятно караш бивше такси це или е класа. четири врати, дизел, мин.500 000 км,в бг са по 100 000 само.
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Не съм като останали ( преди 4 години )
    Mercedesa е най голямият ***.Чупи се постоанно,скъпи части.Абе направо ми разби самочувствието.Но нали карам (мерцедес)
  • #5
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    На снимки изглежда грозно, но на живо ви уверявам, че е още по-грозно. Какъвто и туниг да му правят, просто няма как да скрият естествената грозота на тази преоблечена Навара, ама преоблечена все едно от битака и на двойна цена. Да бяха взели просто една Навара и да и сменят емблемата без да загрозяват колата щеше да бъде много по-добре според мен.
  • #4
    2 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    И да добавя нещо относно това, че с тоз пикап можело и в Монако, а добавката е - ха-ха. С тоз маскиран Нисан в Монако могат да бъдат видени най-много доставчиците на пица, но и за тях идва доста евтинджос. В кралството на снобизма и парвенющината, дори чистачките карат Бентли.
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    Да уточним - това е Нисан, с емблема на Мерцедес.
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    абе и по-грозни неща сме виждали
  • #1
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 години )
    За едни "лачени" джанти, "вежди"чки като от битака и прагове мисля най-много... ...да си разплета левия чорап...