IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Китайци атакуват Европа с нов кросоувър

Премиерата на Changan Uni-T ще се състои на автосалона в Женева

Китайци атакуват Европа с нов кросоувър

Китайският автомобилен производител Changan повдигна завесата на новия си кросоувър, който е предназначен да завладее европейските пазари. Премиерата на Changan Uni-T ще се проведе на автомобилното изложение в Женева през март този година. Засега компанията пази в тайна интериора на модела.

Оформлението на екстериора е много по-различен от останалите модели на марката, а с разработката му е бил ангажиран екип от европейски дизайнери. Съобщава се, че производствената версия на кросоувъра няма да се различава много от прототипа. Дължината му е 4515 мм, а колесната база - 2710 мм

Changan Uni-T

Отпред се откроява масивната радиаторна решетка, по чиито краища има големи въздухозаборници, над които се забелязват тесните LED фарове. Освен това, автомобилът се отличава с прибиращите се дръжки на предните врати,  раздвоеният спойлер на петата врата и трапецовидните изпускателни тръби на ауспуха. Диаметърът на джантите ще бъде от 17 до 19 цола.

Changan Uni-T

По предварителни данни, гамата двигатели ще включва 1,5 и 2-литрови с турбо, които ще работят в съчетание с роботизирана трансмисия. Моделът ще получи задвижване на предните колела, а наличието на 4х4 все още е под въпрос.

0 от 500